Realme připomíná zítřejší představení sluchátek Buds Air dalším videem

3× aktualizováno
Realme připomíná zítřejší představení sluchátek Buds Air dalším videem
Fotografie: Realme
  • Sluchátka podporují Bluetooth 5.0
  • Výrobce nezapomněl ani na integraci hlasového asistenta od Googlu

Aktualizováno 16. 12. 2019

Sluchátka Realme Buds Air lákají na přítomnost Bluetooth 5.0 a schopnost superrychlého spárování s telefonem, ke kterému dojde ihned po otevření pouzdra. K představení dojde již zítra.

Aktualizováno 13. 12. 2019

Značka Realme láká na bezdrátová sluchátka Realme Buds Air novým videem ve formě twitterového příspěvku, které vyzdvihuje povedený design, prémiové zpracování i netradiční žluté barevné provedení. Jak se sluchátka povedla, se dozvíme již 17. prosince, kdy jdou Buds Air do prodeje.

Aktualizováno 11. 12. 2019

Opravdu bezdrátová sluchátka Realme Buds Air, u nichž dojde k představení již 17. prosince, by měla podle e-commerce prodejce Flipkart stát 4 990 indických rupií, tedy přibližně 2 000 korun i s DPH.

Výše uvedená cena se na chvíli (pravděpodobně nedopatřením) objevila na stránkách prodejce. Kromě toho zde bylo potvrzeno, že pouzdro bude vybaveno USB-C konektorem a sluchátka budou nabízena v bílé, žluté a černé barevné variantě. Dalším příjemným překvapením je pak podpora bezdrátového nabíjení.

Původní informace z 9. 12. 2019

Čínské Realme, které za pár dní vstoupí na český trh, se chystá představit nový přírůstek do segmentu opravdu bezdrátových sluchátek. Na odhalení upozorňuje sám CEO indické divize, Madhav Sheth. Sluchátka budou odhalena 17. prosince a vzhledem připomínají Apple AirPods. Zákazníci si budou moci vybrat ze žluté, černé a bílé varianty. Chybět nebude podpora Bluetooth 5.0 ani zabudovaného hlasového asistenta od Googlu. Více informací se dozvíme již za pár dní.

Diskuze ke článku
Lock
Dalsi kopie Apple sluchatek. Klasicka cina.
Mio
Tak tohle je zas další čínská ostuda. Kdyby alespoň kopírovali nějakého výrobce, který umí vyrobit opravdu kvalitní sluchátka. Ale ne, oni budou kopírovat tyto mr*ky, kterých zvukový projev je někde na úrovni sluchátek z autobusů Student Agency.
Carda
Mě se ten kluk na reklamní fotce líbí
briza
První opravdu bezdrátová? Docela by mě zajímalo, v čem ostatní bezdrátová nejsou opravdu bezdrátová?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze