Realme Watch S Pro budou stylové hodinky s až dvoutýdenní výdrží

1
Realme Watch S Pro budou stylové hodinky s až dvoutýdenní výdrží
Fotografie: @MadhavSheth1
  • V těle z nerezové oceli bude 1,39" AMOLED displej
  • Hodinky budou odolné a nebude jim chybět GPS
  • Premiéra by měla proběhnout 23. prosince

Madhav Sheth, generální ředitel společnosti Realme, zveřejnil na Twitteru obrázek, na kterém jsou zachyceny chytré hodinky Realme Watch S Pro, které volně naváží na současný model Watch S. Na první pohled se jedná o designově povedené hodinky s kruhovým displejem. Dle gsmarena.com bude tělo z nerezové oceli a displej typu AMOLED poskytne úhlopříčku 1,39". Počítat můžeme údajně také s funkcí Always-On, což se na hodinkách obzvlášť hodí.


Trumfem má být i výdrž šplhající až ke 2 týdnům, přičemž nabíjení zabere maximálně dvě hodiny. Realme Watch S Pro budou připraveny s vámi sdílet vaše aktivity. Připraveno má být 15 různých sportovních režimů a dokonce nebude chybět ani GPS, což v praxi znamená, že nebude při aktivitě nezbytně nutné, aby byly hodinky v daný moment v dosahu telefonu. Z dalších senzorů dojde na měření okysličení krve, sledování srdeční činnosti a samozřejmost představuje odolnosti proti vodě až do 5 ATM. Oficiální představení hodinek Realme Watch S Pro má proběhnout již zítra, tedy 23. prosince.

Diskuze ke článku
Arcturus
Arcturus
Naposledy upraveno: 22. 12. 2020 21:32
Další kdo kompletně kopíruje Huawei a to dokonce i včetně toho odpornýho prázdnýho místa mezi displejem a lunetou... No hnus velebnosti.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze