Realme Watch 3 umí telefonovat a chlubí se odolností IP68

Realme Watch 3 umí telefonovat a chlubí se odolností IP68
Fotografie: Realme
  • Displej je pouze typu IPS s 1,8" úhlopříčkou
  • Hodinky mají nabídnout zhruba týdenní výdrž
  • Potěší kovový rámeček a nízká hmotnost

Realme dnes oficiálně představilo své nejnovější chytré hodinky Watch 3. Snaží se vypadat výrazně dospěleji a mají například kovový rámeček či zaoblené sklíčko displeje. Ten mimochodem narostl na 1,8", avšak jedná se o obyčejný IPS panel. Nošení hodinek bude pohodlné, hmotnost i s páskem se zastavila na 40 gramech.

Realme Watch 3

Jistě vítanou vlastností je podpora telefonních hovor přes Bluetooth 5.3 z připojeného telefonu. Snadno tak hovor rychle vyřídíte skrze vaše zápěstí. Realme se navíc může pochlubit algoritmem pro potlačení okolního hluku, což by mělo přispět k tomu, aby vás protější strana dobře slyšela.

Realme Watch 3

ve výbavě je připraveno měření více než 110 sportovních aktivit, kde nechybí různé druhy běhání, posilování, míčových sportů, ale i vodních sportů. S hodinkami se nemusíte bát plavat, protože plní certifikaci IP68. Odolá tak vodě i prachu. Samozřejmostí je měření tepové frekvence po celý den, stejně tak okysličení krve a spánku.

Uvnitř hodinek je připravena baterie s kapacitou 340 mAh a sám výrobce udává, že by se výdrž při běžném používání měla pohybovat kolem 7 dnů na nabití. Opětovné nabití zabere přes magnetický konektor zhruba 2,5 hodiny. Ve výbavě hodinek bude mnohým jistě nejvíce chybět NFC pro bezkontaktní platby nebo GPS.

Realme Watch 3 budou od příštího týden dostupné na indickém trhu v přepočtu za 1 400 Kč i s daní. Kdy se dostanou i na evropské trhy, není v tuto chvíli známé.

Technické parametry Realme Watch 3

Kompletní specifikace
Konstrukce45 × 37 × 11,5 mm, 40 g, odolnost: IP68
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: ?
DisplejTFT IPS, 1,8" (240 × 286 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.3, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor340 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnost, 1 500 Kč
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze