Realme Watch 2 jsou chytré hodinky odolávající vodě i prachu

Realme Watch 2 jsou chytré hodinky odolávající vodě i prachu
Fotografie: Realme
  • Novinkou je možnost monitorovat až 90 různých sportovních režimů
  • Mají hranatý IPS displej s 1,3palcovou úhlopříčkou
  • Výrazně se zvětšila baterie a výdrž má šplhat ke 12 dnům

Malajské zastoupení Realme odhalilo nejnovější přírůstek do segmentu chytrých hodinek. Konkrétně se jedná o model Watch 2, který přímo navazuje na vůbec první hodinky Realme Watch. Není tudíž překvapením, že je nasazen hranatý displej, zatímco kruhové jsou výsadou řady Watch S. Samotný panel je typu IPS a na 1,3palcové úhlopříčce disponuje rozlišením 320 × 320 pixelů a maximálním jasem 600 nitů.

Realme Watch 2

Hodinky jsou plně připraveny na sportovní výkony ve všech podmínkách, plní totiž certifikaci IP68, což znamená, že jsou prachu odolné a rovněž jim nevadí ponoření do vody. V praxi s nimi tedy můžete nejen pod sprchu, ale také plavat. Příjemná je rovněž hmotnost pouze 38 gramů. Realme nabízí od základu 100 různých ciferníků, tudíž by si měl vybrat každý.

Realme Watch 2

Mezigeneračně došlo k navýšení počtu sportovních aktivit, které hodinky změří. Zatímco u první generace jich bylo jen 14, zde jich je rovných 90. Je však třeba dodat, že častokrát to budou jen různé variace na jeden sport. Hodinky monitorují stres, spánek, hladinu kyslíku v krvi či srdeční činnost. Na čem Realme skutečně zapracovalo, je baterie. V první generaci měla skromnou kapacitu 160 mAh, avšak u novinky se vyhoupla na 315 mAh, tedy téměř dvojnásobek. Výrobce proto ambiciózně slibuje až 12 dní na jedno nabití.

Realme Watch 2

Realme Watch 2 se na malajském trhu již začínají prodávat, přičemž cena je v přepočtu stanovena na 1,5 tisíce Kč i s daní. O české dostupnosti a případně i ceně však zatím informace nejsou k dispozici.

Technické parametry Realme Watch 2

Kompletní specifikace
Konstrukce? × 35,7 × 12,2 mm, 38 g, odolnost: IP68
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: ?
DisplejTFT IPS, 1,4" (320 × 320 px), tvar: hranatý
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor315 mAh, nabíjení: proprietární kolébka
Dostupnost, ?
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze