Realme GT Neo2 nabídne špičkový AMOLED displej se 120 Hz. Představí se 22. září

4× aktualizováno
Realme GT Neo2 nabídne špičkový AMOLED displej se 120 Hz. Představí se 22. září
Fotografie: Realme
  • Výkon má zajišťovat Snapdragon 870
  • Velký displej potěší 120Hz obnovovací frekvencí
  • Podporováno má být 65W nabíjení

Aktualizováno 17. 9. 2021

Realme nadále skrze weibo.com pokračuje v odhalování klíčových specifikací chystaného modelu GT Neo2. Tentokrát jsme se dozvěděli o displeji se špičkovým jasem 1 300 nitů a spotřebou, která má být o 15 % nižší ve srovnání s Realme GT 5G. Nebude chybět adaptivní 120Hz obnovovací frekvence, což má umožnit přepínání mezi 30, 60, 90 a 120 Hz dle potřeby konkrétní aplikace. Z dřívějších spekulací víme, že by měl být telefon vybaven 6,62palcovým AMOLED displejem.

Aktualizováno 15. 9. 2021

Realme na weibo.com nadále láká na chystanou novinku GT Neo2. Nově výrobce potvrdil nejen nasazení procesoru Snapdragon 870, ale také baterii s kapacitou 5 000 mAh a 65W nabíjením. Díky němu se telefon zcela nabije za pouhých 36 minut.

Realme GT Neo2

Aktualizováno 14. 9. 2021

Viceprezident Realme Xu Qi Chase na weibo.cn zveřejnil model GT Neo2 ve velmi povedené barevné variantě Black Mint. Ta vypadá skutečně originálně, přičemž na zádech zaujme jeden tlustší pruh s logem Realme a tenčí pruh s opakujícím se nápisem Dare to Leap.

Realme GT Neo2

Aktualizováno 13. 9. 2021

Realme na weibo.com zveřejnilo datum představení chystaného modelu GT Neo2. Dočkáme se již 22. září, tedy příští týden ve středu.

Původní informace ze 7. 9. 2021

Realme začíná velmi rychle rozšiřovat svou novou řadu GT. Na českém trhu se prodává pouze první model GT a nově GT Master Edition. Například GT Neo se k nám vůbec nedostal a již je ze strany Realme na weibo.com potvrzen nástupce s názvem Realme GT Neo2. Na některých trzích však možná ponese název Realme GT Neo Gaming.

Realme GT Neo 2

Abhishek Yadav na Twitteru uvedl seznam předpokládaných specifikací. Realme GT Neo2 má disponovat 6,67" IPS displejem s Full HD+ rozlišením a 120Hz obnovovací frekvencí. Pod kapotou bude nasazen Snapdragon 870 a 8GB RAM. Pro vaše data bude muset stačit 128GB úložiště. Samozřejmostí bude Android 11.

Na zadní straně objevíte sestavu tří fotoaparátů: hlavní 64megapixelový, 8megapixelový ultraširokoúhlý objektiv a dále prozatím blíže nespecifikovaný 2megapixelový snímač. Čelní strana pak bude domovem pro 16megapixelovou selfie kamerku. Poslední zpráva hovoří o přítomnosti baterie s kapacitou 5 000 mAh s podporou 65W drátového nabíjení. Termín představení prozatím není znám, ale s největší pravděpodobností se jej dočkáme v nejbližších týdnech.

Diskuze ke článku
Dominik Štolfa
Dominik Štolfa
Neee zase další Realme které nikdy nedostane aktualizace.
Chrlí bez rozmyslu jeden telefon za druhým. Tidy cesta nevede a proto nezbývá čas na aktualizace starších telefonů.
Lukas Klima
Lukas Klima
Taková pouťovka. Realme se do toho obulo a chrlí jeden model za druhým. Bohužel vzhled působí jako z veitnamské tržnice. Tady mají co zlepšovat. Jinak by mě zajímalo, jak je na tom podpora. Jak často chodí aktualizace apod.. Mám neblahé tušení, že tady to bude bída s nouzí, jak u podobných čínských chrličů bývá zvykem.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze