Realme chystá špičkovou vlajkovou loď. Měla by umět vše

2
Realme chystá špičkovou vlajkovou loď. Měla by umět vše
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Příchod telefonu potvrdil výkonný ředitel Realme
  • Dočkat bychom se měli výkonného procesoru i špičkových fotoaparátů
  • Očekává se také 125W drátové nabíjení

Realme v poslední době praktikuje směr dvou vlajkových lodí, kdy jedna se má soustředit na co nejvyšší výkon a druhá upřednostní fotografické schopnosti. Netřeba ale dlouze přemýšlet, že jsou i nároční uživatelé, kteří by ocenili kombinaci obojího. Server ithome.com nyní přinesl informaci od výkonného ředitele Realme Xu Qi, který na konferenci China Mobile Global Partners Conference uvedl, že na začátek příštího roku společnost chystá řadu nových špičkových produktů.

Mimo to naznačil také cenu, která by se měla pohybovat nad hranicí 20 tisíc korun, což je například výrazně více, než za kolik se nabízí řada Realme GT. Právě cenová hladina naznačuje, že výrobce již nebude vlajkovou loď ochuzovat. Ve výbavě se kromě výkonného procesoru a sestavy kvalitních fotoaparátů objeví zřejmě i velmi rychlé drátové nabíjení, kdy již Realme oznámilo svou technologii UltraDart s výkonem 125 W.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Naposledy upraveno: 4. 11. 2021 14:19
"Právě cenová hladina naznačuje, že výrobce již nebude vlajkovou loď ochuzovat"

Aha aha. Zajímavá domněnka. A co X50 Pro? Taky cena 20+ a mělo to mizernej foťák, žádný IP a žádné bezdrátové nabíjení. Plus fádní design (ok subjektivní věc) a směšná podpora.

Ne u Realme cena nic nezaručuje.
Martin Jeřábek
Martin Jeřábek
Takže i IP68?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze