Realme Buds Air 3 mají lákat na výdrž 30 hodin

Realme Buds Air 3 mají lákat na výdrž 30 hodin
Fotografie: Realme
  • Sluchátka se dočkají přepracovaného vzhledu
  • Dojde také na zvýšenou odolnost IPX5 a Bluetooth 5.2

Realme zřejmě v brzké době představí další generaci svých bezdrátových sluchátek. O Buds Air 3 na Twitteru informuje @OnLeaks. Dočkali jsme se též první fotografie, na které můžeme vidět špuntová sluchátka společně s pouzdrem. Výrobce přistoupí k přepracování vzhledu, kdy se zdá, že alespoň z části upustí od lesklých povrchů viděných na Buds Air 2 a například na horní část pouzdra umístí své logo.

Realme Buds Air 3

Unikly také alespoň některé informace o výbavě. Párování sluchátek umožní Bluetooth 5.2 a jejich aktivní využívání zase odolnost dle stupně krytí IPX5, což znamená, že jim nebude vadit pot či lehký déšť. Dojde také na oblíbený režim ANC, tedy aktivní potlačení okolního hluku, který zajistí snížení okolních ruchů až o 40 dB. Nebude však chybět ani transparentní režim, kdy skrze sluchátka slyšíte i okolní dění.

U bezdrátových sluchátek je velmi důležitá výdrž. Ta se má pohybovat od 7 do 30 hodin. Předpokládáme, že půjde o hodnoty s vypnutým režimem ANC. S aktivním ANC bude výdrž o něco slabší. Zmíněné obě hodnoty pravděpodobně značí, že 7 hodin vydrží hrát samotná sluchátka, energie na 30 hodin bude v nabíjecím pouzdru. Na více informací si budeme muset počkat, stejně tak na to, kdy se Realme Buds Air 3 představí.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze