Realme 9i 5G se oficiálně odhaluje. Představí se již pozítří

aktualizováno
Realme 9i 5G se oficiálně odhaluje. Představí se již pozítří
Fotografie: Realme
  • Přepracována je oblast zadních fotoaparátů
  • Výkon zajistí procesor MediaTek Dimensity 810
  • Představení proběhne 18. srpna

Aktualizováno 16. 8. 2022

Realme na svých stránkách postupně odhaluje chystaný model 9i. Tentokrát jsme se dozvěděli, že telefon bude vybaven 90Hz displejem. Potvrzena byla i již vcelku tradiční baterie s kapacitou 5 000 mAh a nabíjení skrze USB-C. Zopakujme, že premiéra proběhne již pozítří, tedy ve čtvrtek 18. srpna.

Realme 9i

Původní informace z 5. 8. 2022

Mysleli jste si, že řada Realme 9 je už kompletní? Ale kdepak, Realme nyní oznámilo, že se velmi brzy dočkáme ještě jednoho a kdo ví, zda posledního rozšíření. Jmenovitě půjde o Realme 9i 5G. Možná si vzpomenete, že Realme 9i již existuje, ale ve 4G verzi, která byla představena před bezmála půlrokem. Na Twitteru na chystanou novinku výrobce láká pod hashtagem #The5GRockstar, přičemž totožný je na obrázku zveřejněným gsmarena.com.


Ten nám prozrazuje, že v útrobách telefonu bude MediaTek Dimensity 810, díky kterému bude telefon zvládat 5G. Současně vidíme také část vzhledu telefonu. Na něm je patrné, že výrobce přepracoval oblast s fotoaparáty, kde již není jednolitý modul, ale každý ze tří fotoaparátů vyčnívá zvlášť. Na další informace si budeme muset počkat, ale dlouho to trvat nebude. Oficiální premiéra byla stanovena na 18. srpna.

Realme 9i 5G
Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze