Realme 8 Pro v Česku – v hlavní roli 108Mpx foťák a ultrarychlé nabíjení

Realme 8 Pro v Česku – v hlavní roli 108Mpx foťák a ultrarychlé nabíjení
Fotografie: Mobil Pohotovost

Očekávané Realme 8 Pro se skvělou výbavou konečně vstupuje na český trh. Přidává se k němu i jeho sourozenec Realme 8. Oba smartphony můžete v rámci předobjednávek zakoupit se speciální slevou.

Realme 8 Pro je bezesporu zatím jeden z nejzajímavějších smartphonů tohoto roku. Jedná se o model, který cenově spadá do střední třídy, avšak některými svými parametry útočí dokonce až na vlajkové lodě. Zbystřit by určitě měl každý, kdo hledá telefon se skvělým fotoaparátem a ultrarychlým nabíjením.

Hlavním lákadlem Realme 8 Pro je totiž 108Mpx fotoaparát a rychlé 50W nabíjení, kdy se telefon z nuly na sto dobije za pouhých 47 minut. Ve výbavě ale nechybí ani procesor Snapdragon 720G, 8 GB RAM nebo optická čtečka otisků prstů zabudovaná do 6,4palcového AMOLED displeje s funkcí Always-on.

Sleva při předobjednávce

Realme 8 a 8 Pro si můžete předobjednat už nyní. Do 20. dubna se na telefony vztahuje sleva 500 Kč – stačí v košíku zadat slevový kód REALME8. Díky tomu vychází Realme 8 už na 4 999 Kč a maximálně vybavený Realme 8 Pro na 7 499 Kč.