Realme 7i s 90Hz displejem se představí již příští týden

Realme 7i s 90Hz displejem se představí již příští týden
Fotografie: Realme
  • Nasazen má být Snapdragon 632 s 8GB operační pamětí
  • 6,5palcový displej s 90 Hz nabídne překvapivě jen HD+ rozlišení

Realme minulý týden představilo novinky Realme 7 a Realme 7 Pro, avšak již víme, že nepůjde o konečný výčet zástupců této řady. Samotný výrobce skrze oficiální stránky již láká na Realme 7i a podrobnější informace o výbavě zveřejnil gadgetfight.id na Instagramu. Dozvěděli jsme tak například, že se telefon bude pyšnit 6,5palcovým IPS panelem s 90Hz obnovovací frekvencí. Paradoxně se však budeme muset smířit s pouze HD+ rozlišením, které by mohlo výsledný dojem degradovat.

Realme 7i

Pod kapotou má být Snapdragon 632 společně s 8GB operační pamětí. Pro vaše data bude připravena 128GB interní paměť. Čtečka otisku prstů je na zadní straně telefonu. V displeji je malý průstřel pro čelní 16megapixelovou kamerku. Zadní strana je domovem čtveřice fotoaparátů. Hlavní snímač má 64 megapixelů, doplní jej 8megapixelový ultraširokoúhlý objektiv, 2megapixelový makro fotoaparát a 2megapixelový portrétní snímač.

Baterie nabídne slušnou kapacitu 5 000 mAh a podporu 18W nabíjení. K představení Realme 7i má dle výrobce dojít již 17. září, tedy v polovině příštího týdne.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze