Realme 7 a Realme 7 Pro dorazí příští čtvrtek. Oslní 65W nabíjením

aktualizováno
Realme 7 a Realme 7 Pro dorazí příští čtvrtek. Oslní 65W nabíjením
Fotografie: Realme
  • Realme se bude zaměřovat především na rychlost zařízení
  • Dojde na velmi rychlé drátové nabíjení
  • Premiéra proběhne ve čtvrtek 3. září 2020

Aktualizováno 27. 8. 2020

Neuběhl ani celý den a Realme na Twitteru odhalilo další klíčové podrobnosti o řadě Realme 7. Zpočátku se očekávají a jsou již nyní potvrzené dva modely – Realme 7 a Realme 7 Pro. Výrobce se chlubí ostrými fotkami a rychlým nabíjením. Konkrétně je zmíněn výkon 65 W, o kterém se již včera spekulovalo. A nakonec bylo prozrazeno datum premiéry. Ta proběhne již 3. září, tedy příští čtvrtek.


V souvislosti s představením stojí za připomenutí, že příští týden bude ve velkém patřit právě Realme. V úterý 1. září se světu představí řada Realme X7 a o pouhé dva dny později nová řada Realme 7.

Původní informace z 26. 8. 2020

Realme neztrácí čas a pilně připravuje novou řadu Realme 7. Pro někoho to může být vcelku překvapivé, protože řada Realme 6 se objevila teprve letos na jaře. Dočkali jsme se nejen Realme 6, ale také derivátů Realme 6 Pro, Realme 6i a Realme 6s. Některé z nich se do prodeje dostaly až na přelomu jara a léta letošního roku. Nejrychleji rostoucí výrobce mobilních telefonů na světě si však již dnes dovolil vypustit první video teaser lákající na následující generaci.


Jelikož jde o vůbec první zmínku o řadě Realme 7, neprozrazuje výrobce takřka nic konkrétního. 11vteřinové video se soustředí na to, že novinky budou vůbec nejrychlejší. Pravděpodobně se dočkáme displejů s minimálně 90Hz obnovovací frekvencí a také výkonných procesorů. Ruku v ruce s tím by mohlo dojít i na velmi rychlé nabíjení, o čemž spekuluje @Sudhanshu1414, který uvedl, že Realme 7 Pro nabídne 65W drátové nabíjení. To by z něj dělalo vůbec nejrychleji se nabíjející telefon střední třídy. Lze předpokládat, že by nabití baterie o kapacitě mezi 4 000 až 5 000 mAh zabralo zhruba půl hodiny.

Generální ředitel Realme, Madhav Sheth, se fanoušků čínské značky zeptal na ideální umístění čtečky otisků prstů. Anketa na Twitteru dopadla zcela jednoznačně. Z téměř 20 tisíc hlasujících se bezmála 78 % vyslovilo pro čtečku otisků prstů přímo v displeji. Je tudíž velmi pravděpodobné, že takto silnému hlasu bude výrobce naslouchat a přinejmenším výše postavené verze řady Realme 7 budou disponovat čtečkou otisků prstů v zobrazovači.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze