První uživatelé mohou testovat aplikaci Your Phone pro Windows 10

6
První uživatelé mohou testovat aplikaci Your Phone pro Windows 10
  • Rozbíhá se testování aplikace Your Phone pro Windows 10
  • Uživatelé budou moci pomocí ní zrcadlit obsah svého telefonu

Microsoft vydal novou aktualizaci Windows 10 pro Insider uživatele, kterým se otevírá možnost vyzkoušet zbrusu novou aplikaci Your Phone. Ta přinese možnost zrcadlení obsahu vašeho smartphonu přímo do počítače. S větším pohodlím tak budete moci vyřídit oznámení či SMS zprávy. Microsoft však již dříve zmínil, že skrze Your Phone by mělo být možné dostat například fotografie z telefonu do na počítači vytvářeného dokumentu, aniž byste museli jakkoliv manipulovat se samotným telefonem.

Your Phone

Aktuálně má být k dispozici primárně správa fotografií a jejich rychlé použití v aplikací kancelářské sady Office. V tuto chvíli bude vše přístupné pro test na operační systému Android (verze 7.0 a novější), kam si budete muset aplikaci Your Phone nainstalovat. Posléze je však v plánu podporu rozšířit také pro iOS. Aplikace Your Phone je testována jako součást další aktualizace systému Microsoft Windows 10 s kódovým označením Redstone 5. Tato aktualizace by měla být k dispozici v říjnu. Není však jisté, zda bude od začátku všem uživatelům nová aplikace zpřístupněna.

Diskuze ke článku
Anonym
Aby to nedopadlo jako s cortanou
Řezňýk
Čuju tak 48 bezpečnostních děr a backdoorů pro NSA:
kleinak
Musím se smát,věta - uživatele můžou testovat????????
U MS pokud známo se jen testovalo. Když vyšlo WM10 tak kdo to koupil, byl z něj prostě tester a tak to zůstalo až do pohřbu a to jsem majitelem WP již 5let a stále. Jen mám WP 8.1 a tam již netestuji, jen přežívám.
Petr
Tak to lituju. Ale asi to je dobrovolné.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze