Očekávané OnePlus 3 na živých fotografiích (5× aktualizováno)

Čínská značka OnePlus je často spojována s přídomkem zabiják vlajkových lodí. Produkuje telefony se špičkovou výbavou a zároveň příznivou cenou. V pořadí třetí generace by se měla představit již dva týdny a my již dopředu známe pravděpodobnou výbavu a také podobu modelu OnePlus 3.

OnePlus

Aktualizováno 6. 6. 2016

Zhruba týden před oficiálním představením, které proběhne 14. června, jsme svědky úniku dalších živých fotografiích. Na nich můžeme vidět nové OnePlus 3 ve stříbrné variantě s ochranným krytem zadní strany. Máme možnost si nadcházející novinku prohlédnout takřka ze všech stran.

OnePlus 3

Aktualizováno 1. 6. 2016

Počínaje dnešním dnem víme, kdy se klíčového modelu dočkáme. Sám výrobce vydal pozvánku, na které svítí datum 15. června 2016. K oficiální premiéře tak dojde přesně za dva týdny. Spekulace navíc naznačují, že na domácím čínském trhu se OnePlus 3 začne prodávat již následujícího dne.

OnePlus 3

Aktualizováno 24. 5. 2016

Opět se hlásí informátor Evan Blass, který na svém twitterovém účtu potvrdil výbavu chystané novinky OnePlus 3, která ponese 5,5palcový displej s Full HD rozlišením. Procesor bude zastupovat Snapdragon 820 a k dispozici budete mít 64 GB místa. Zároveň byla prozrazena i výbava v podobě NFC a 16megapixelové kamery. Evan Blass příspěvek také podpořil screenshotem, který by měl být přímo ze zařízení. Ten prozrazuje také integraci operačního systému Android N, zatím ale není jasné, zda ho OnePlus 3 nabídne již v základu. Pravděpodobnější je ale, že má telefon pouze přístup k beta verzi očekávaného OS.

Aktualizováno 17. 5. 2016

O další únik se postaral sám Evan Blass a jak už sami nejspíše víte, tento člověk se jen málokdy plete. Na svém účtu sdílel fotografii připravovaného modelu, která nápadně připomíná nedávno představené HTC 10. Zároveň také poodkryl něco z výbavy. Novinka má mít AMOLED displej a baterii s kapacitou 3 000 mAh.

Aktualizováno 25.3. 2016

V prosinci minulého roku unikly první snímky v pořadí již třetího „zabijáka vlajkových lodí“ OnePlus 3 a také informace, které byly pouhým očekáváním v oblasti výbavy. Nyní chystaná novinka dostává podstatně jasnější obrysy a to díky únikům informací o zařízení z polulárního benchmarku AnTuTu. V tom se odhaluje, že by v sobě novinka měla ukrývat procesor Snapdragon 820 spolu se 4 GB operační paměti a 32 GB interního úložiště. Zároveň se potvrzuje informace o Full HD displeji, ke kterému se ještě připojily údaje o 16megapixelovém fotoaparátu a 8megapixelové přední kamerce. OnePlus 3 by se měl objevit s operačním systémem Android 6.0.1 Marshmallow a jeho představení se odhaduje na 7. dubna v Pekingu.

Původní zpráva z 9.12. 2015

Základní design se podle obrázků nijak měnit nebude a opět bude vsazeno na ostré rohy. Ke změně však patrně dojde v případě použitého materiálu. Přesná informace sice známa není, avšak spekuluje se o kovovém rámu. Změny se budou dít také na čelní straně, odkud pravděpodobně zmizí čtečka otisků prstů. Nezdá se, že by ji OnePlus někam pouze přemístilo, a tak se můžeme pouze domnívat, zda se například dočkáme alternativní možnosti odemykání. Pod displejem si lze všimnout průduchů reproduktoru. Existuje tu tak šance, že by třetí generace nabídla stereo reproduktory.

Připomeňte si: Recenze OnePlus 2 – Nemilosrdný zabiják vlajkových lodí

OnePlus 3

Ve výbavě by se pak měl dle očekávání objevit moderní procesor Snapdragon 820. Velikost displeje se bude blížit 5,5 palcům a mnohé jistě potěší, že se OnePlus nehodlá připojit k závodu o co nejvyšší rozlišení a opět by mělo být nasazeno klasické Full HD rozlišení. Veškeré informace je však nutné brát s rezervou, neboť do představení OnePlus 3 zbývá ještě minimálně několik měsíců a mnohé se může měnit.

Zdroje: mobile-dad.com, gsmarena.com, gizmochina.com, phandroid.com, twitter.com, mobipicker.com, phonearena.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Jan Řezniček
Stereo repro mi chybný, mam LG G2 a maximalni spokojenost hlavně velikost telefonu verzus velikost displeje. Sony z5 compakt je bomba ale ta cena a foťák je nic moc. Skoda že neexistuje neco podobného mezi nima, tak snad to napravý one ale nevěřím tomu ze to nebude mit míň jak 5,5 dosplej.
Lukáš
Když z toho potom nevznikne monstrum jako HTC Mx, tak proč ne. Docela se těším co představí, po koupi OnePlus X už asi zaběhlé značky odsunu na druhou kolej. OnePlus umí.
Dominik
Po koupi OP1 sem věděl, že u mě jiná značka nemá šanci. Nyní mám OP2 a max spokojenost. Už aby se nám OP3 ukázalo. :-)
Joker
Viete čo FAKT nechapem ? Preco ludia viac nekukaju na take veci pri nakupe noveho mobilu ako : RAM , moznost presunut cele aplikacie na sd kartu a ci ju vobec ma , vymenitelna baterka atd . Rozum sa mi zastavuje ked citam komenty typu : ale ved iphone 6s je lespi ako sony z5 ved mal o 2000 viac bodov v antutu ... Do boha ! Aky je rozdiel prosim vas v tom ? Na jaku matku kontu mi bude mobil co ma 50.000 bodov v antutu a viac ? Naco budem potrebovat nieco co sa uz viac neda vyuzit ? To je jak ten 4k displej u sony . Max mi to zozere baterku behom hodiny ...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze