Elegantní Nokia 7.3 stále žije. Uniká na nových renderech

2× aktualizováno
Elegantní Nokia 7.3 stále žije. Uniká na nových renderech
Fotografie: ipeeworld.com
  • Nokia 7.3 má být osazena procesorem Snapdragon 765G
  • Hlavní fotoaparát by mohl mít až 64megapixelové rozlišení

Aktualizováno 25. 9. 2020

Jak již všichni víme, Nokia zatím model 7.3 nepředstavila. Namísto něj jsme se dočkali jen dvou nových kousků. To však neznamená, že by s Nokií 7.3 výrobce nepočítal. Naznačuje to i únik nových renderů od ipeeworld.com. Telefon o rozměrech 165,8 × 76,3 × 8,2 milimetrů a 6,5palcovým displejem s Full HD+ rozlišením si tak lze detailně prohlédnout.

Aktualizováno 15. 9. 2020

HMD zveřejnilo pozvánku na YouTube stream s termínem konání 22. září, během něhož by mělo dojít k představení Nokie 7.3. Vlajkový zástupce s označením Nokia 9.3 bude pravděpodobně představen až na konci roku.


Původní informace z 16. 4. 2020

Další významné novinky s logem Nokia bychom ze strany HMD Global měli vyhlížet nejdříve koncem srpna. Opět se začalo spekulovat o vlajkové Nokii 9.3 a nyní skrze nokiapoweruser.com také o Nokii 7.3. Ta by měla doznat ve srovnání se současnou Nokií 7.2 výrazných změn. Například procesorem bude Snapdragon 765G, který se může pochlubit i podporou sítí 5G.

Nokia 7.3
Možná podoba zadní strany Nokie 7.3

Výrobce údajně zvažuje několik různých cest ve formě prototypů. Z tohoto důvodu prozatím není zřejmé, zda hlavní fotoaparát nabídne 48, nebo 64 megapixelů. V každém případě se předpokládá, že na zadní straně budou čtyři fotoaparáty. Kromě již zmíněného hlavního půjde o ultraširokoúhlý a dále snímač pro práci s hloubkou ostrosti a makro fotoaparát. Pravděpodobně se budeme muset nadále obejít bez teleobjektivu. Vylepšením má projít i čelní fotoaparát, jehož rozlišení by mohlo povyskočit z 20 na 32 megapixelů.

Diskuze ke článku
Pavel Kapoun
Co je na procesoru 765G výkonného??? Na nějakou Nokii střední třídy to asi bohatě stačí, ale označit to za výkonný procesor, když má poloviční výkon jako 865,to mi připadá trochu mimo…
Aleš
To jsou odborníci novináři.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze