První informace o Lenovu Moto M s 5,5palcovým displejem

2

Na obzoru se objevuje příchod dalšího modelu do řady Moto, kterou Lenovo přebralo po bývalé Motorole. Prozatím nepředstavený model Moto M má mít 5,5palcový displej, osmijádrový procesor či 3GB operační paměť. Ve hře je však také kompaktní varianta.

Lenovo Moto

Vzhled chystané novinky do značné míry koresponduje s ostatními modely řady Moto. Oválné tvary padnou dobře do ruky, a to navzdory větším rozměrům, které půjdou na vrub displeji s 5,5palcovou úhlopříčkou a Full HD rozlišením. Moto M s označením XT1662 má také nabídnout osmijádrový procesor MediaTek 6577 s taktem 2,1 GHz či 3GB operační paměť. Pro vaše data bude nachystáno 32 GB úložného prostoru. Prostředí dostane na starost Android 6.0, avšak počítá se s aktualizací na nejnovější verzi 7.0 Nougat.

Přečtěte si: Logo Motoroly na telefonech Lenovo zůstane. Lidem se líbí

Lenovo Moto M (XT1662)

Uniklé informace zmiňují také hlavní fotoaparát s 16 megapixely a čelní 5megapixelovou kamerku. Z přiložených fotografií si lze všimnout, že model Moto M na zadní straně postrádá možnost připojení rozšiřujícího příslušenství MotoMods, které bude například umět další očekávaná novinka Moto Z Play. Poslední známá informace hovoří o baterii s kapacitou 3 000 mAh.

Pakliže vás novinka zaujala, ale posteskli jste si nad dalším telefonem s obřím displejem, možná budou vaše přání vyslyšena. Model Moto M by totiž mohl vzniknout také v mnohem kompaktnější verzi, která má označení XT1663. Její displej si vystačí se 4,6palcovou úhlopříčkou, avšak zachová Full HD rozlišení. Pod kapotou se objeví procesor MediaTek 6750.

Zdroje: weibo.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
Standa
Malých a solidně vybavených telefonů je jak šafránu. Výrobci by se už mohli chytit za rypák a nabídnout něco těm co o velký placky nestojí. Pro mě je 4,5" ideál. Jasně spoustě lidem to nestačí ale já jich znám zase dost co by o malý model stáli.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze