První dojmy: Realme Watch S Pro bodují dlouhou výdrží i kvalitním displejem

3
První dojmy: Realme Watch S Pro bodují dlouhou výdrží i kvalitním displejem
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Realme Watch S Pro se chlubí SpO2 senzorem i několika sportovními režimy
  • Prostředí hodinek je prozatím pouze v anglickém jazyce

Nabídku chytrých hodinek na českém trhu nově rozšířil model Realme Watch S Pro, který se chlubí AMOLED displejem, senzorem SpO2 i dlouhou výdrží. Jaké jsou naše první dojmy po několika dnech používání?

Displej se povedl

Realme Watch S Pro spoléhají na 1,39" Super AMOLED panel s rozlišením 454 × 454 pixelů a maximální svítivostí přes 400 nitů. Obrazovka se dokáže pohotově aktivovat při zvednutí zápěstí a stejně dobře funguje automatická regulace jasu. Manuálně je pak možné jas nastavit v pěti krocích. Praktické je rovněž zaoblení ochranného sklíčka Gorilla Glass, na němž se ani po několika dnech používání neobjevil žádný viditelný škrábanec.

Výdrž i tři týdny

Uvnitř hodinek je baterie o kapacitě 420 mAh, která by měla na jedno nabití zvládnout až tři týdny používání. Teoreticky je tak možné i se zapnutým režimem Always-On nabíjet jednou za dva týdny. Nabíjení probíhá skrze magnetickou kolébku zakončenou USB-A, možnost bezdrátového nabíjení schází.

Prostředí zatím pouze v angličtině

Hodinky využívají proprietární operační systém od Realme, který je v současnosti v anglickém jazyce (podpora českého/slovenského jazyka tedy zatím schází). Systém je pěkně svižný, vizuálně však ještě má prostor ke zlepšení. V angličtině je i aplikace Realme Link, skrze kterou jsou hodinky propojené s telefonem.

Ptejte se, co vás zajímá

Realme Watch S Pro půjdou do prodeje za 3 590 Kč a kromě výše uvedeného disponují senzorem SpO2, voděodolností do 5 ATM a možností vyměnit standardizovaný řemínek o šířce 22 mm. Než vám přineseme kompletní recenzi, můžete se ptát na vše, co vás zajímá.

Technické parametry Realme Watch S Pro

Kompletní specifikace
Konstrukce46 × 46 × 11,1 mm, 63,5 g, odolnost: IP68
Pásekumělý, vyměnitelný: ano (22 mm), zapínání: přezka
DisplejSuper AMOLED, 1,39" (454 × 454 px), tvar: kruhový
Systémproprietální, kompatibilní s: Android, iOS
Datové funkceBluetooth: 5.0, Wi-Fi: ne, mobilní sítě: ne, NFC: ne
Chipset
Paměťvnitřní paměť: ?, paměťové karty: ?
Akumulátor420 mAh, nabíjení: ?
Dostupnostduben 2021, 3 590 Kč
Diskuze ke článku
Petr Bouček
Petr Bouček
Jak je na tom export dat do jiných aplikací (strava, endomondo a pod.). Díky.
Jožo Mikula
Jožo Mikula
Pane Papadopulos, vaše recenze jsou fajn, nicméně napsat" chlubí se senzorem Spo2" je stejné jako napsat u wolswagenu pasat chlubí se koly z lehkých slitin. Tento senzor má většina čínských hodinek z Aliexpresu za 400 stovky. Tyto Realme watch s pro stojí 3600kč, tak to není k chlubení, ale povinná součást.
Jinak vaše recenze mám rád, jen mi to přišlo hodně přestřelené a úsměvné 😃.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze