Prototyp Surface Duo bude mít špičkový fotoaparát, tvrdí Microsoft

3
Prototyp Surface Duo bude mít špičkový fotoaparát, tvrdí Microsoft
Fotografie: Microsoft
  • K připravenému projektu Surface Duo se vyjádřil samotný Panos Panay
  • Na zařízení se dvěma displeji má být špičkový fotoaparát

Zkraje října letošního roku nás Microsoft překvapil poodhalením zařízení Surface Duo, které je vlastně dalším počinem americké společnosti na poli mobilních telefonů. Na první pohled tak ale zdaleka nevypadá. Základem jsou totiž dva 5,6palcové displeje, které lze složit a celé zařízení zavřít. Microsoft se však elegantně vyhnul případnému ohybu panelů. Jelikož je vše ve fázi prototypu, informací ohledně výbavy jsme se v zásadě nedočkali.

Německé zastoupení Microsoftu však pozvalo vývojáře na seznámení se s novými produkty řady Surface, kterého se účastnil i produktový ředitel společnosti Panos Panay. Ten mimo jiné zmínil, že Surface Duo bude klást důraz na špičkový fotoaparát, byť vlastně doposud nevíme, kde přesně bude umístěn. Microsoft si však prý uvědomuje, že uživatelé dnes žádají skutečně vyspělé fotografické schopnosti. Americká společnost má v každém případě čas vše promyslet, Surface Duo se totiž do prodeje dostane až v závěru roku 2020.

Diskuze ke článku
HeXXX
Vzhledem k životnosti a podpoře mobilních zařízení od Microsoftu si nemyslím, že by se mohlo jednat o nějakého většího konkurenta pro Apple a Android.
Mára
Ty okraje jsou hrozné.. Jinak bych do toho i šel, ale tohle ne.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze