Proměňte jedinečný výkon Motoroly moto g100 v dokonalé pracovní výsledky

Proměňte jedinečný výkon Motoroly moto g100 v dokonalé pracovní výsledky
Fotografie: Motorola

Nejnovější zástupce řady moto g od Motoroly telefon moto g100 nabízí svým uživatelům jedinečnou možnost propojení s velkou obrazovkou díky kompatibilitě s novou platformou Ready For. K mobilnímu telefonu stačí připojit počítačový displej nebo jakoukoli jinou obrazovku, Bluetooth klávesnici a myš a jste připraveni na práci. Netrpěliví jedinci rozhodně ocení, že přepnutí do desktop módu navíc trvá jen pár vteřin.

Výkon telefonu moto g100, který mu dodává procesor Qualcomm Snapdragon 870 5G, přímo vyzývá ke každodennímu pracovnímu nasazení. A díky Ready For budete psát a editovat dokumenty mnohem efektivněji, rychleji reagovat na e-maily nebo chystat prezentaci pro klienty.

Na své si přijdou i milovníci multitaskingu, protože obsah na velké obrazovce se může od obsahu na displeji telefonu lišit. Nic vám proto nebrání v tom, abyste si během obchodního telefonátu procházeli na monitoru důležitý dokument nebo při psaní e-mailů po očku sledovali online školení.

Videohovory ve velkém formátu a ve skvělém rozlišení

I když už se život pomalu vrací do normálu, videohovory se staly běžnou součástí našeho pracovního dne a osobní schůzky nahrazují i kvůli úspoře času. Díky platformě Ready For můžete videohovory z telefonu zobrazit na velkém displeji. Budete mít zkrátka pocit, že sedíte v té stejné místnosti jako váš protějšek. Místo selfie fotoaparátu, využijte objektiv chytrého telefonu moto g100 s ultra vysokým rozlišením. Chytrý software dokonce sleduje pohyb a díky tomu se nikdo neztratí z hledáčku.

Motorola

Kromě moto g100 je platforma Ready For kompatibilní také s telefonem motorola edge.