Projížďka peklem a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Projížďka peklem a další skvělé hry zdarma
  • Snad máte kuráž, dnes na nebezpečné motorce vyrazíme do samého pekla
  • Naopak odpočinek snad najdeme při výpravě hrdiny a jeho osla
  • FreeBox pravidelně přináší čtveřici skvělých her zdarma

FreeBox #182 – skvělé hry zdarma

Need A Hero

Každý někdy potřebuje hrdinu. A zatímco dobrá víla toho svého stále ještě shání, my jsme už našli. I když na něj po chvilce hraní s chutí zapomenete. Need A Hero je totiž poměrně běžnou spoj-tři hrou, která ale skvěle vypadá a ještě lépe se hraje. Osedláte osla a vyrazíte na vzrušující dobrodružství, ale ať už to bude příběhový nebo nekonečný mód, čeká vás spousta spojování, sbírání klíčů a odpalování speciálních položek.

Stáhnout Need A Hero

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Hellrider 2

Druhý díl povedené hry Hellrider nás opět usadí na ďábelskou motorku. Na ní se střetneme s peklem a přejedeme nejednoho kostlivce. Rychlá hratelnost a jednoduché ovládání znamená také časté umírání – stačí totiž jediná chyba a můžete začít znovu. Vaše cesta se navíc neustále proměňuje, jednou bojujete s bossem, jindy zase kličkujete mezi překážkami. A nově tu narazíte i na zbraně.

Stáhnout Hellrider 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Ancient Bricks

Rozbíjení cihel jsme si už od dob videoherní historie užili hodně. Titul Ancient Bricks vás však láká svým vizuálem, ale opravdu vás okouzlí prací s fyzikou, množstvím bonusů, úrovní a skvěle zpracovanou kampaní. Snažíte se sbírat zlato, které ovšem padá dle toho, jak úroveň rozbíjíte. Spolu s tím nechybí speciální položky, které můžete aktivovat a práci si ulehčit.

Stáhnout Ancient Bricks

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Glitch Pong

A když jsme toto téma načali, taky u něj chvíli vydržíme. Rozbíjet cihly se dá mnoha způsoby. Co kdyby se celá hra odehrávala v kruhu? Tím vzniká problém, kdy každá díra znamená nebezpečí. Kuličku se totiž snažíte udržet uvnitř a místo snahy o vyčištění úrovně je vaším cílem sbírat bonusy, které cihly naopak obnovují nebo dokonce zdvojují.

Stáhnout Glitch Pong

Google Play (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze