Přivítejte Nový rok soutěží o špičkové Huawei Watch 3 Pro Elite

Přivítejte Nový rok soutěží o špičkové  Huawei Watch 3 Pro Elite
Fotografie: Huawei
  • V naší novoroční soutěži můžete získat špičkové Huawei Watch 3 Pro Elite
  • Stačí správně zodpovědět soutěžní otázku a mít štěstí při losování

Starý rok se pomalu chýlí ke svému konci, ovšem důvod ke smutku to není, právě naopak. Díky naší spolupráci s Huawei si dnes můžete zasoutěžit o špičkové hodinky Huawei Watch 3 Pro Elite s titanovým páskem. Tato speciální edice je běžně dostupná za 13 tisíc korun, vy ji dnes můžete získat zcela zdarma.

O co hrajeme?

Hodinky Huawei Watch 3 Pro Elite se chlubí titanovým páskem, safírovým sklíčkem AMOLED displeje s úhlopříčkou 1,43" nebo třeba eSIM. Huawei nově umožnil také odpovídat na notifikace přímo skrze hodinky. Hodinky jsou vybaveny architekturou duálních čipových sad, které výrazně zvyšují výkon. Výdrž hodinek v běžném provozu činí 5 dnů, v režimu Ultra se můžete těšit na výdrž až 21 dnů. Tento luxusní doplněk vám může říkat pane již za pár dnů.

Jak hrát a vyhrát?

Je to jednoduché, stačí správně zodpovědět jednu soutěžní otázku. Pokud budete mít štěstí, za pár dní vylosujeme právě vás! Správné odpovědi hledejte na stránkách e-shopu společnosti Huawei.

Soutěž probíhá od 26. 12. 2021 20:00 hod. do 1. 1. 2022 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Soutěžní formulář

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!