Private Mobile je nový virtuál na bázi předplacenky. Nabídkou neohromí

6

Společnost Private Mobile a. s. spouští služby virtuálního operátora. Od 13. ledna začne poskytovat telekomunikační služby v plném rozsahu na bázi předplacených karet, fungovat bude v síti Vodafone Czech Republic. Co si pro nás tento nováček přichystal zajímavého? A dokáže vůbec obstát v konkurenci již zavedených virtuálních operátorů?

Nepřehlédněte:

Private Mobile
Private Mobile startuje 13. ledna

Virtuální operátor Private Mobil spustí všechny svoje služby včetně objednávek nových SIM karet 13. ledna, již nyní se však můžete podívat na jejich stránky. My se dnes v krátkosti podíváme na nabídku tohoto nováčka fungujícího v sítích Vodafone a vyzdvihneme si některé zajímavosti, kterými se bude snažit Private Mobile zaujmout širokou veřejnost. Rovnou můžeme prozradit a upozornit, že Private Mobile bude nabízet předplacené balíčky s denním účtováním.

Úvodní stránka virtuálního operátora Private Mobile

Nabídka

Pojďme se tedy podívat na nabídku. Private Mobile nabízí celkem 3 základní balíčky. Základem je balíček STANDARD za 2 Kč/denně včetně DPH s vyúčtováním vždy jednou za týden, celkově tedy balíček vychází na 56 Kč za 4 týdny užívání. Balíček VIP stojí denně 6 Kč, 4 týdenní využívání tedy vychází na 168 Kč. V tomto případě oceníte volání do vlastní sítě, které je zcela zdarma, ušetříte také na odeslaných SMS zprávách.

Poslední balíček s názvem BUSINESS stojí 5,87 Kč denně, v tomto případě jsou všechny uvedené ceny bez DPH. Výhodou balíčku BUSINESS je, že pokud zákazník dobije kredit přes fakturu, je poskytnuta sleva 10% z celkové výše dobíjeného kreditu (např. pokud si dobijete kredit za 500 Kč, zaplatíte pouze 450 Kč).

Balíček  STANDARD  VIP  BUSINESS 
Denní paušál 2 Kč 6 Kč 5,78 Kč
Volání v síti (min) 1,50 Kč 0 Kč 0 Kč
Volání do ostatních sítí (min) 1,90 Kč 1,50 Kč 1,24 Kč
Pevná linka (min) 1,90 Kč 1,60 Kč 1,32 Kč
SMS v síti 1 Kč 0,60 Kč 0,49 Kč
SMS do ostatních sítí 1,80 Kč 1,80 Kč 1,48 Kč
SMS do zahraničí 3,50 Kč 3,50 Kč 2,89 Kč
MMS v ČR 5,90 Kč 5,90 Kč 4,88 Kč
MMS do zahraničí 8,90 Kč 8,90 Kč 7,36 Kč
Tarifikace 60+60 60+1 60+1

Aby to nebylo tak jednoduché, cena 0 Kč za minutu pro volání do sítě PM v rámci tarifu VIP a BUSINESS se uplatňuje v případě, pokud objem hovorů v síti Private Mobile odchozího volání v Tarifu VIP nebo BUSINESS nepřesáhne 25% z celkového objemu odchozího volání v Tarifu VIP nebo BUSINESS. Je-li objem volání v rámci sítě Private Mobile vyšší než 25%, uplatňuje se cena 0,90 Kč/minutu za objem volání nad 25%.

Nová SIM a poplatky

Podíváme se také na poplatky. Nová SIM karta stojí v případě ztráty 100 Kč, přenos telefonního čísla je zpoplatněn jednorázovou částkou 150 Kč. Všechny balíčky jsou bez jakéhokoliv závazku a délka platnosti kreditu není nijak omezena. SIM karty se budou od 13. ledna prodávat hned v několika variantách, s kreditem ve výši 250, 500 a 800 Kč. Novou SIMkartu prozatím objednáte pouze pomocí webového formuláře, v samoobsluze také následně novou SIM kartu zaktivujete. Kredit budete moci dobíjet pomocí kupónů v hodnotě 250, 500 a 1 000 Kč, nebo pomocí zabezpečené platební brány. U tarifu BUSINESS si navíc můžete vybrat možnost zaplacení za kredit formou faktury.

Internet

Virtuální operátor Private Mobile bude samozřejmě nabízet i internetové zvýhodnění, vybrat si můžete hned z několika možností. Základní denní balíček s dobou trvání 24 hodin vyjde na 25 Kč v případě balíčku STANDARD, 22 Kč v případě balíčku VIP a 18,18 Kč bez DPH v případě balíčku BUSINESS. Celkově máte dostupných 25 MB. Další možností je 150 MB balíček s dobou trvání jeden měsíc, u toho jsou částky nastaveny na 125 Kč (STANDARD), 100 Kč (VIP) a 82,64 Kč bez DPH (BUSINESS). SIM karty budou dostupné na webu operátora v hodnotě 250, 500 nebo 800 Kč a všechny služby, které PM nabízí jsou bez jakéhokoliv úvazku.

Private Mobile datové balíčky

Pokud vám 150 MB FUP limit nestačí, máte možnost pořízení balíčku s FUP limity 300 MB, 500 MB a 1000 MB. U těchto balíčků je cena jednotná, cena za balíček 300 MB je nastavena na 200 Kč, za balíček 500 MB zaplatíte 270 Kč a za balíček s FUP limitem 1 GB zaplatíte celkem 425 Kč.

Závěr

Virtuální operátor Private Mobile si přichystal také zajímavé ceny na volání do zahraničí a v roamingu, kompletní cenovou nabídku naleznete přímo na webu operátora, konkrétně zde. Poznamenáme jen, že ceny volání do zahraničí začínají na 4,50 Kč u tarifu STANDARD a na 2 Kč u tarifů VIP a BUSINESS.

Private Mobile roamingová nabídka

Nabídka virtuálního operátora Private Mobile se nám bohužel zdá hodně zmatečná. Největší výhoda ve formě volání zdarma do vlastní sítě má svá omezení, jednotlivé ceny by byly konkurenceschopné, kdyby ovšem Private Mobile nepožadoval denní poplatek, který se ve výsledku značně promítne do celkové útraty. Nabídka internetového připojení je poměrně pestrá, cena za nejvyšší balíček 1 GB by ale určitě mohla být níž. Zamrzí rovněž poplatek za přenesení čísla, naopak ceny volání do zahraničí jsou v některých případech opravdu výhodné. Co říkáte na nabídku nového virtuální operátora vy?

Zdroje: privatemobile.cz

Diskuze ke článku
mk
Už je moc virtuálních operátorů, že člověk nemá přehled -ceny podobné atd .......
Mara.147
Co se týká dobíjecích karet, tak je na tom asi nejlépe Oskarta a co se týká paušálu, tak asi +4u.

Zbytek nemá moc smysl řešit.
Johny
Otřesný...
Myčoken
Další zbytečný virtuál

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze