Příval (nejen) ohebných novinek od Samsungu. Sledujte tiskovku on-line

Příval (nejen) ohebných novinek od Samsungu. Sledujte tiskovku on-line
Fotografie: Samsung
  • Samsung dnes odpoledne představí zřejmě nové telefony s ohebným displejem
  • Dočkat bychom se měli i chytrých hodinek a bezdrátových sluchátek
  • Celé představování můžete sledovat prostřednictvím videostreamu od 15:00
  • Ihned po představení se můžete těšit na naše první dojmy

Pro Samsung nadešel dnes velký den, kdy hodlá představit již dlouhé měsíce očekávané modely s ohebným displejem. Jihokorejský výrobce si však na dnešek zřejmě připravil mnohem více, než je pár nových telefonů.

Na co se můžeme těšit?

Samsung jistě představí minimálně dva telefony. Dle spekulací posledních měsíců a týdnů je nasnadě, že půjde o véčko s ohebným displejem Galaxy Z Flip4 a následně špičkový model Galaxy Z Fold4, který má velký vnitřní ohebný displej.

Kromě dvou výše zmíněných telefonů by se Samsung mohl vytasit ještě s novinkami z kategorie wearblaes. Ve hře jsou konkrétně chytré hodinky Galaxy Watch5. Výčet dnešních novinek by pak mohla uzavřít bezdrátová sluchátka, spekuluje se o Galaxy Buds 2 Pro.

Kdy začíná tiskovka?

Tisková konference startuje dnes v 15:00 hodin středoevropského letního času a celý přenos můžete sledovat přímo v tomto článku. Hned pod tímto odstavcem najdete vložený stream, který si stačí jednoduše pustit.

Kdy se dozvíme více informací?

Zajímá vás, čím nové Samsungy oslní a jaká bude jejich kompletní výbava? Případně, kdy si je budete moci pořídit na českém trhu a kolik budou stát? Potom nás nezapomeňte sledovat, neboť hned po 16. hodině vás budeme zásobovat podrobnými informacemi.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze