Příslušenství Sony Ericsson CCR-70 a HCB-150 na videích

Sony Ericsson představil v únoru mimo jiné příslušenství Bluetooth sadu HCB 150 a USB adaptér CCR 70. Nyní je můžete vidět na oficiálních videích od výrobce. Na eshopu Sony Ericssonu jsme je bohužel zatím v prodeji nenalezli.

USB čtečka karet Sony Ericsson CCR 70

Sony Ericsson CCR 70 je jednoduchá a elegantní USB čtečka karet Memory Stick Micro (M2), která jistě poslouží každému člověku na dlouhých cestách s notebookem. Stačí příslušenství připojit například k notebooku a následně můžete snadno a rychle přesouvat soubory z karty do připojeného zařízení. Pokud tedy vlastníte paměťovou kartu s menší kapacitou a vždy ji rychle zaplníte například fotkami na cestách, pak je tu USB čtečka karet Sony Ericsson CCR 70 právě pro vás. Cena však zatím nebyla stanovena.

Sony Ericsson HCB 150: Bluetooth sada do auta

Sony Ericsson HCB 150 je šikovná Bluetooth sada do auta, se kterou můžete uskutečňovat hovory, i když máte svůj mobilní telefon schovaný například v kapse. Největší předností je ale nepřerušované spojení. Sada do auta Sony Ericsson HCB 150 se totiž spojí s kompatibilním telefonem přes bezdrátovou technologii Bluetooth.

Videa s příslušenstvím Sony Ericsson naleznete na těchto odkazech:
Sony Ericsson CCR-70
Sony Ericsson HCB-150

zdroj: semcblog.wordpress.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze