Příslušenství pro Galaxy S 4: pestré kryty i bezdrátové nabíjení

4

Na začátek prodeje nového špičkového Samsungu Galaxy S 4 si budeme muset počkat do května, ale už nyní se můžete podívat na zajímavé příslušenství, které k němu Samsung nabídne. A je z čeho vybírat. Na výběr je hned z několika ochranných pouzder, bezdrátový gamepad, podložka pro bezdrátové nabíjení nebo příslušenství pro sportovce.

„Nový Samsung GALAXY S4 je vybaven nepřeberným množstvím nejrůznějších funkcí a aplikací, které z něj činí dokonalého společníka pro život. Stejně tak i příslušenství k tomuto smartphonu obohatí každý den o praktické i zábavní prvky,“ komentoval představené příslušenství Roman Šebek, ředitel divize mobilních zařízení a digitálních fotoaparátů společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak.

Flipové pouzdro S-view

Podobně jako Smart Case pro iPady i flipové pouzdro S-view pro nový Galaxy S 4 automaticky odemkne telefon, když kryt odklopíte a naopak ho zamkne, když kryt přiklopíte. Specialitou tohoto krytu je průhledné okénko, přes které zjistíte čas, stav baterie, přijaté SMS, přehrávanou skladbu i číslo volajícího, aniž byste museli kryt odklápět. Kryt bude pro začátek k dispozici v černém a bílém provedení. Další barevné kombinace se objeví později. Maloobchodní doporučená cena krytu S-view je 899 Kč s DPH.

Flipové pouzdro Flip Cover

Pokud oželíte průhledné okénko, můžete sáhnout po flipovém pouzdru Flip Cover, za které zaplatíte o rovné tři stokoruny méně než za S-view. Kryt má v horní části výřez pro reproduktor, díky čemuž můžete telefonovat i se zavřeným krytem. Flip Cover bude kromě černé a bílé k dispozici i v pestrých barvách - růžová, modrá, zelená, oranžová, žlutá.

Ochranný kryt Samsung Protective Cover+

Kompletní ochrana proti poškození při nárazech a pádech poskytne Galay S 4 ochranný kryt Samsung Protective Cover+. Kryt se na telefon velmi snadno nasadí a je vyroben z odolné gumy a polykarbonátu, díky čemuž poskytne kromě ochrany uživateli i pohodlnější uchopení bez rizika vyklouznutí. Kryt bude k dispozici v růžovém, modrém, zeleném, bílém a tmavě modrém provedení za doporučenou maloobchodní cenu 369 Kč s DPH.

Kožená kapsa

Pokud budete chtít pro svůj Galaxy S 4 něco luxusnějšího, tak pro vás bude Samsung mít velmi kvalitní kožené pouzdro (kapsa), které se tvarově přizpůsobí telefonu a ochrání ho před oděrkami a prachem. S používáním přitom získá stylovou patinu. Jeho doporučená maloobchodní cena bude 1199 Kč s DPH.

Nabíjecí sada s baterií

Dnešní smartphony mají velkou spotřebu elektrické energie. Majitelé Samsungu Galaxy S 4 se však strachovat, že se jim smartphone vybije, např. po sledování filmů nebo poslechu hudby, ani řešit hledání místa, kde by si na cestách doplnili energii pro svou baterii, nemusí. To vše díky praktické nabíjecí sadě, která obsahuje náhradní baterii a samostatný dobíjecí dok. Ten přitom slouží také jako pouzdro pro snadné a bezpečné uchovávání baterie v době, kdy není sada používána. Sada bude k dispozici v bílém provedení za doporučenou maloobchodní cenu 979 Kč s DPH.

Bezdrátové nabíjení

Podobně jako Nokia sází i Samsung na bezdrátové nabíjení. U Galaxy S 4 se Samsung rozhodl jít stejně jako Nokia Lumia 820 cestou speciálního krytu, který umožňuje bezdrátové nabíjení. Doporučená maloobchodní cena krytu bude 949 Kč s DPH a za indukční podložku, na které se telefon dobíjí, zaplatíte 1439 Kč. K dispozici budou v bílém provedení.

Bezdrátový Game Pad

Pro všechny náruživé hráče si Samsung připravil mobilní Game Pad, na kterém si mohou ještě lépe užít všechny své oblíbené hry. Game Pad se díky bezdrátového propojení přes Bluetooth se snadným párováním Tectile (NFC) snadno používá. Stačí přiložit Game Pad k telefonu Samsung pro automatickou aktivaci, zvolit hru z nabídky a zmáčknout Start.

Díky kompaktnímu designu můžete Game Pad nosit všude a kdykoli začít hrát. Navíc můžete doma propojit váš smartphone s televizorem a užít si hraní na velké obrazovce. Game Pad obsahuje i režim dálkového ovládání pro domácí použití. V prodeji bude Game Pad od července za doporučenou maloobchodní cenu 1799 Kč s DPH a bude k dispozici v bílé barvě.

S Health monitoruje vaší fyzickou kondici

Pro sportovce přichází Samsung s řadou příslušenství, které spolupracuje s aplikací S Health. Jedná se zejména o náramek S Band, který sleduje aktivitu uživatele (spálené kalorie, počet kroků, ušlou vzdálenost a spánkový rytmus. Do zařízení je zabudovaný tříosý akcelerometrický senzor, který systematicky a automaticky monitoruje zdraví uživatele, okolí a mnoho dalších parametrů, aby majiteli pomohl udržet si kondici.

Díky tenkému minimalistickému designu se náramek pohodlně nosí po celý den. Je vyroben z pevného voděodolného materiálu, aby ho uživatelé mohli nosit kdykoliv a kdekoliv s minimálním rizikem. Náramek bude k dispozici v černém, modrém a růžovém provedení za doporučenou maloobchodní cenu 2099 Kč s DPH.

Ideálním doplňkem náramku je pak inteligentní osobní váha Body Scale, která přes Bluetooth odesílá aktuální hmotnost uživatele do aplikace S-Health. Váha může být spárována až se sedmi zařízeními. Za osobní váhu Body Scale zaplatíte doporučenou maloobchodní cenu 1699 Kč s DPH a k dispozici bude v bílém provedení.

Pokud to s tréninkem myslíte vážně, tak oceníte i hrudní pás S Health, který synchronizuje přes Bluetooth informace o aktuálním srdečním tepu s telefonem uživatele. Budete tak mít pod kontrolou svůj tep při běhu, jízdě na kole nebo tréninku v tělocvičně a budete moci efektivněji kontrolovat intenzitu cvičení. Doporučená maloobchodní cena pásu v černém provedení je 1699 Kč s DPH.

Zdroj: TZ Samsung

Diskuze ke článku
cover
Protective Cover+ bohužel zřejmě ale nechrání displej
Orion
Smutné, když jen Gamepad k tomu telefonu stojí o cca 300 méně než Androidová konzole Ouya s Tegrou 3.
Komar006
Kdo pak to zase kopiruje Nokiu. Barvicky, bezdratovy nabijeni, ........ Chce se mi z te kopirku Ťamťung blit....
PiNi77
Ty kryty asi nebudou na báz magnetu co ? aby to drželo zavřeny?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze