Čtyřfotoaparátová Motorola One Macro zřejmě půjde do prodeje již 9. října

4× aktualizováno
Čtyřfotoaparátová Motorola One Macro zřejmě půjde do prodeje již 9. října
  • Novinka bude mít displej s rámečky a kapkovitým výřezem
  • Výbava má stát na procesoru Helio P60 a 2GB RAM
  • Na zadní straně se objeví hned čtyři fotoaparáty

Aktualizováno 7. 10. 2019

Na stránkách internetového obchodu Flipkart se dnes objevilo datum spuštění prodeje smartphonu Motorola One Macro, které bylo posléze promptně staženo. Podle tohoto prodejce by se měl telefon dostat na pulty obchodů již 9. října.

Aktualizováno 2. 10. 2019

Další model Motoroly již klepe na dveře, o čemž svědčí narůstající frekvence různých úniků. Dnes se na Motorolu One Macro můžeme podívat ve fialové variantě a spatřit také čtveřici fotoaparátů na zadní straně. Za únikem stojí Evan Blass.

Motorola One Macro
Motorola One Macro

Aktualizováno 1. 10. 2019

Další důkaz o brzkém příchodu Moto One Macro získala gsmarena.com od jednoho z čtenářů ze Saúdské Arábie. Tamnímu prodejci se totiž nepodařilo ohlídat vzhled telefonu a jeho specifikace na svých stránkách. I když vše po chvíli stáhl, dozvěděli jsme se, že makro kamera bude mít rozlišení 2 megapixely, k tomu 13Mpx hlavní senzor a ještě jeden další, patrně senzor hloubky ostrosti.

mACRO

Aktualizováno 22. 9. 2019

Podle nejnovějších informací dealntech.com zbývá do představení smartphonu Motorola One Macro pouze několik málo dní. Telefon s dedikovaným makro senzorem byl totiž spatřen u tchaj-wanského certifikačního úřadu pod označením Motorola XT2016-1, na což následně upozornili rovněž redaktoři serveru gizchina.com.

Informace uvedené v záznamech tohoto úřadu bohužel neprozradí nic nového z interních specifikací, které telefon řadí spíše do nižší třídy. Podle předchozích úniků bychom se totiž měli dočkat čipsetu Helio P60, podprůměrných 2 GB operační paměti či Androidu 9 Pie. Jakým rozlišením bude disponovat dedikovaná makro kamerka, respektive další snímače, nám bohužel zatím není známo.

Původní informace z 11. 9. 2019

Lenovo nadále buduje značku Motorola a již brzy bychom se mohli dočkat dalšího přírůstku v podobě modelu One Macro. Ačkoliv by název mohl evokovat nějaké zaměřen na fotoaparáty, opak bude nejspíš pravdou. Například Geekbench odhalil veskrze slabší hardwarovou výbavu s procesorem Helio P60 a 2GB operační pamětí. Nasazen má být operační systém Android 9.0 Pie.

Motorola One Macro
Motorola One Macro

Skrze xda-developers.com došlo k úniku první fotografie, která zachycuje telefon z čelní stran. Můžeme vidět poměrně velký displej, ale také rámečky, včetně větší brady a kapkovitého výřezu. Více informací v tuto chvíli není známo.

Diskuze ke článku
Emma
Emma
Zvu vás do soukromého českého sexuálního klubu - http://lady4.fun
Toto je nejlepší místo k nalezení sexuálního partnera!
Čekám na tebe :)
pikatchu
ty kokot neeeeeeeeeeeeee uz zas 2GB RAM, dyk to je vysmech i modelum okolo 3000 penez.
kokotoska
nadhera takze az na jinem webu se doctes ze :

Internally, a minimum of 3GB of RAM and 32GB of internal storage is to be expected although a version with 4GB of RAM and 64GB of storage is reportedly in the works

jde to tu od 10 k 5...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze