Stylový a tenký telefon od Realme nakonec nedorazí

aktualizováno
4
Stylový a tenký telefon od Realme nakonec nedorazí
Fotografie: Realme
  • Zadní strana vypadá na dnešní poměry neobvykle
  • Ve vertikálním pruhu jsou umístěné tři fotoaparáty
  • Vývoj tohoto zařízení Realme ukončilo

Aktualizováno 3. 6. 2020

Koncem dubna se spekulovalo o designově poměrně zajímavém telefonu od Realme. Doposud jsme se s ním nesetkali a dnes již víme, že ani nesetkáme. Jeho vývoj byl totiž dle slov Francise Wange, CMO společnosti Realme India, ukončen. Důvodem měly být problémy s vnitřním uspořádáním komponent. Tenký telefon s vertikálně a ve středu umístěným trojitým fotoaparátem totiž výrazně ubírá místo baterii.


Původní informace z 27. 4. 2020

V minulém týdnu jsme se od Realme dočkali novinky X50m 5G, která nabízí například kvalitní displej nebo podporu 5G ve spíše vyšší střední třídě. Na weibo.cn se však nyní objevila zajímavá fotografie, na které můžeme spatřit doposud nepředstavený telefon Realme. Na první pohled zaujme netradičně a elegantně řešenou zadní stranou. Pokud by došlo k představení tohoto přístroje, byl by na první pohled snadno rozpoznatelný. Tmavá záda rozděluje vertikálně orientovaná linka ve středu, do které je zakomponována trojice fotoaparátů.

Realme

Bohužel nejsou zmiňovány žádné další informace a je otázkou, na jaký model právě hledíme. Scénářů může být několik. Skutečně se může jednat o připravovaný telefon Realme, kterého se v brzké době dočkáme. Stejně tak ale můžeme vidět dřívější prototyp, jehož vzhled výrobce zvažoval, ale nakonec se přiklonil k jiné variantě.

Diskuze ke článku
Blue Sun
Je to asi tak elegantní jako stažený netopýr pohozený na zemi v krvi a výkalech mrtvého pásovce. Prostě Čína. Dobrou chuť.
St
Pánové, jsme na serveru, který se věnuje mobilním technologiím zvláště pak smartfonům. Tak se prosím podle toho chovejte. Není nutné používat sprostá slova a už vůbec ne někomu nadávat, když nesouhlasím s názorem svého oponenta.
Předem děkuji za pochopení.
Pohodu a pevné zdraví všem.
End
No jo když neumí L baterii tak se to blbě dělá :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze