Nové rendery Motoroly Moto Z3 Play odhalují úplně všechno

7× aktualizováno
Nové rendery Motoroly Moto Z3 Play odhalují úplně všechno
  • Motorola začala rozesílat pozvánky na akci konající se 6. června, kde se novinka představí
  • Displej bude protáhlý s 6 palci, zatímco procesorem bude Snapdragon 636
  • Nadále budou podporovány rozšiřující moduly Moto Mods
  • Jeden z Moto Modů má podporovat sítě 5G

Aktualizováno 2. 6. 2018

za čtyři dny se představí novinka v podobě Motoroly Moto Z3 Play. Není proto divu, že na povrch vyplouvá čím dál více fotek a renderů. Aktuálně se na internetu díky stránce trendytechz.com objevilo hned několik renderů, které kompletně odhalují samotnou podobu nové Motoroly a také nových Moto Mods. Víceméně ale jen potvrzují předešlé úniky, takže design Moto Z3 Play nás opravdu již nepřekvapí. Zajímavý je pohled na nové Moto Mods, kde vidíme vylepšený projektor a také nový Moto Mod v podobě velkého reproduktoru.

Aktualizováno 31. 5. 2018

Ačkoliv se zdá, že o Motorola Moto Z3 Play víme již vše, jedna neznámá zůstává. Zatímco doposud se předpokládalo, že se o výkon postará Snapdragon 636, nově uniklý záznam z benchmarku Geekbench naznačuje, že by výrobce mohl použít výkonnější Snapdragon 660. Ve hře zůstává i možnost, že chystaný model bude existovat ve více variantách.

Motorola Moto Z3 Play

Aktualizováno 28. 5. 2018

Příchod Motoroly Moto Z3 Play se nezadržitelně blíží. Řada Z má výsadu v podobě podpory rozšiřujících Moto Mods. Chystaná novinka bude samozřejmě zpětně kompatibilní se všemi doposud vydanými moduly. Přinese však zřejmě také jeden nový. Připnutím speciálního modulu by se Motorola Moto Z3 Play měla naučit podporu sítí 5G. Ano, čtete správně. Naznačují to uniklé obrázky. Zatímco procesor Snapdragon 636 podporuje rychlost připojení jen 600 Mb/s, obrázky zmiňují rychlost 1 Gb/s, což by mělo znamenat přítomnost modemu s podporou 5G sítí. Doufáme však, že samotný modul nabídne i něco navíc, než „jen“ 5G sítě, které využije jen zlomek uživatelů.

Motorola Moto Z3 Play zřejmě nabídne externí podporu sítí 5G

Aktualizace 26. 5. 2018

Konečně už víme, kdy se Motorola Moto Z3 oficiálně představí světu. Motorola totiž začala rozesílat pozvánky na svojí akci, která se bude konat 6. června v Brazílii. I přesto, že Motorola oficiálně nepotvrdila, že se na této události představí právě Z3, není to tak těžké odhadnout, neboť modely Moto G6 a Moto E5 už představeny byly a moc jiného už toho Motorole nezbývá.

Díky různým únikům navíc víme, jak bude telefon vypadat a jaké specifikace bude mít: Těšit se můžeme například na minimálně 6palcový displej s poměrem 18:9, procesor Snapdragon 636, 4GB RAM, duální fotoaparát a samozřejmě nebude chybět podpora Moto mods.

Aktualizace 11. 5. 2018

Dnešní aktualizace o chystané Motorole Moto Z3 Play se týká nejen nových renderů, ale také spekulací o výbavě. V těle o velikosti 156,23 × 76,7 milimetrů se nachází 6palcový displej s Full HD+ rozlišením. Snapdragon 636 již byl znám a nepřekvapí ani Android 8.1 Oreo.

Motorola Moto Z3 Play

Aktualizace 3. 5. 2018

Chystaná Motorola Moto Z3 Play uniká na sérii tří živých fotografií, které dále poodhalují inovovaný vzhled. 6palcový displej se rozprostírá téměř na celé čelní ploše a čtečka otisků prstů našla své místo na pravém boku. Zadní strana je domovem duálního fotoaparátu a současně i nezbytných pinů pro připojení rozšiřujících modulů Moto Mods. Na fotografii můžeme také vidět, že novinka bude statovat s aktuálním Androidem 8.1 Oreo.

Další fotografie chystané Motorola Moto Z3 Play

Aktualizováno 26. 4. 2018

Blížící se Motorola Moto Z3 Play uniká na poměrně kvalitním renderu. Na něm vidíme smartphone s protáhlým displejem a přetrvávající podporou MotoMods. Současně nelze vidět čtečku otisků prstů, což nahrává dřívějším spekulacím (níže v tomto článku), že by se čtečka mohla nacházet na pravém boku.

Motorola Moto Z3 Play

Původní informace z 19. 4. 2018

Motorola připravuje model Moto Z3 Play, který se zařadí do střední třídy. Aktuálně už známe jeho přibližný vzhled. Na uniklém obrázku, kde je novinka schovaná v pouzdru, můžeme spatřit velký displej s poměrem stran 18:9. Rámečky jsou poměrně malé, každopádně na čtečku již místo nezbylo. Nabízela by se tedy zadní strana, avšak v pouzdře na ní není žádný výřez. Naopak pouzdro odhaluje velkou plochu na pravém boku, kam by Motorola mohla čtečku umístit.

Motorola Moto Z3 Play
Motorola Moto Z3 Play

Samotný displej by dle spekulací mohl narůst až na 6 palců, přičemž výkon nebude rozhodně špatný. Zajistit jej má procesor Snapdragon 636 v kombinaci se 6GB RAM a 128GB interním úložištěm. Tím jsme představili vrcholnou verzi. Základ se spokojí se 4GB RAM a 64 GB místa pro data. Na zadní straně bude duální fotoaparát kombinující 12 a 8megapixelové rozlišení. Na čelní straně bude pro potřeby selfies připravena 5megapixelová kamerka. O výdrž se postará baterie s kapacitou 3 000 mAh.

Diskuze ke článku
mi.
Jestli bude vypadat jak na obrázcích a bude mít 2K displej ideálně IPS tak do ní pujdu a vyměním za Moto x style, kterou mám dva roky.

Trápí mne absence stereoreproduktoru, paměťové karty a přední led diody.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze