Přijďte se projet na ikonické elektrokoloběžce Mi Scooter 3

Přijďte se projet na ikonické elektrokoloběžce Mi Scooter 3
Fotografie: Xiaomi

Legendární koloběžky Mi Electric Scooter 3, herní mobily Xiaomi a Poco X3 Pro, chytré hodinky i další produkty, si budou moci zájemci na vlastní kůži vyzkoušet na speciální akci společnosti Xiaomi v nádherném přístavu v pražských Modřanech.

Pokud se řadíte mezi fanoušky Xiaomi, zbystřete, poněvadž 2. 9.–5. 9. 2021 vás čeká takový malý Xiaomi svátek. Svátek plný zábavy, technologických vychytávek a soutěží o značkové produkty. Vše se odehraje v modřanském spotu Rosmarina, a to za přítomnosti krásného počasí a usměvavých hostesek. Na místě budete mít možnost si prohlédnout novinky z dílny Xiaomi, a to od telefonů přes nositelnou elektroniku až po dnes již ikonické elektrokoloběžky. 

Co se koloběžek týče, nedovolíme, aby jen tak ležely ladem. Elektrokoloběžky Xiaomi si budete moci vyzkoušet na naší jízdní dráze, která pro vás bude připravena. Nejlepší příležitost na seznámení se s Xiaomi produkty je ta, při které si je můžete na vlastní kůži osahat.

Xiaomi

Herní koutek s Poco potěší uživatele, kteří od telefonu očekávají maximální herní výkon a dokonalý uživatelský zážitek. Ať už dáte přednost Poco X3 Pro s nadupaným fotoaparátem a ultra rychlým nabíjením, nebo sáhnete po extra tenkém Poco F3 se zvukovým výstupem ve vysokém rozlišení a podporou 5G, budete spokojeni.

Pro zvěčnění vašich zážitků bude připraven fotokoutek. Těšit se můžete také na soutěž o nový Mi Electric Scooter 3 o hmotnosti pouhých 13,2 kg a s dojezdem až 30 kilometrů. Soutěžit se bude také o chytrý telefon Mi 11 Lite 5G a chytré hodinky Mi Watch.

Xiaomi

Kdykoliv se na stánku Xiaomi zastavíte, postarají se o vás naše milé hostesky. Nejen děti budou moci žízeň a chuť na něco sladkého zahnat výbornou ledovou tříští zdarma. A kdyby vás všechny ty aktivity přece jenom nakonec zmohly, není nic jednoduššího než si odpočinout v relaxační zóně. 

Spojte příjemné s užitečným a přijďte si každý den od čtvrtka do neděle 2. 9.–5. 9. 2021 užít konec léta s Xiaomi. Místo konání: Rosmarina – Vltavanů, Praha 4.

Veškeré novinky od si můžete samozřejmě už teď za výhodnou cenu pořídit na oficiálním e-shopu Xiaomi a na Xiaomi.cz.