Příchod BlackBerry KEYone 2 potvrzen skrze příslušenství

3
Příchod BlackBerry KEYone 2 potvrzen skrze příslušenství
  • V letošním roce se pravděpodobně dočkáme novinky s QWERTY klávesnicí
  • Nové BlackBerry KEYone 2 se objevilo mezi příslušenstvím

Zájemci o pracovní telefon s QWERTY klávesnicí mají aktuálně na českém trhu v podstatě jedinou volbu, kterou je BlackBerry KEYone. Tento loňský telefon je slušně vybaven a aktuálně je nabízen ve speciální slevové akci. Výrobce, kterým je čínské TCL, sice neprodalo příliš kusů, přesto je s prodeji dle nedávných informací spokojeno. I z tohoto důvodů se nám rýsuje umetená cesta pro nástupce s označením KEYone 2. Ten by měl dorazit ještě v letošním roce, ale prozatím o něm vlastně nic nevíme. Jasná je pouze přítomnost hardwarové klávesnice a také blíže nespecifikovaného novějšího typu procesoru Snapdragon od Qualcommu.

BlackBerry KEYone 2

Příchod modelu však aktuálně prosákl skrze obchody Skinami a Amazon, kde lze již nyní najít příslušenství pro budoucí BlackBerry KEYone 2. Jde například o ochranné fólie na displej. Bohužel v popisku není uvedeno nic zvláštního, z čehož bychom mohli tipovat výbavu. Na podrobnější informace si tak budeme muset ještě nějaký ten týden počkat. Časový horizont představení představení lze odhadovat na červen. Od 15. června má být totiž příslušenství naskladněno.

BlackBerry KEYone

Rozměry149,3 × 72,5 × 9,4 mm, 180 g
DisplejTFT IPS, 4,5" (1 620 × 1 080 px)
Fotoaparát12 Mpx, video: 4 096 × 2 304 px, 30 FPS
ProcesorQualcomm Snapdragon 625 MSM8953, 8×2 GHz
PaměťRAM: 3 GB, úložiště: 32 GB, microSDXC
Akumulátor3 505 mAh, doba nabíjení: 1:45 hodin

Zdroj: skinomi.com, amazon.com, phonearena.com

Diskuze ke článku
K. J.
Uvažoval bych o něm v případě, že bude dual SIM. V lednu jsem řešil nový MT, chtěl jsem dual SIM, a byť se mi BB KeyOne líbil, nakonec jsem vzal Honor 9. Opravdu už mě neláká nosit s sebou 2 přístroje. Přál bych si, že se BlackBerry pochlapí a dual SIM, nejlépe s QWERTY klávesnicí (a ještě lépe bez hybridních slotů) uvede na trh. K. J.
Sykyr
I já bych si to přál, nejhorší na tom je, že BB Dual Sim umí, jen tyto verze nikdo nevozí k nám do republiky ????

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze