Přehledně: Novinky od Googlu, včetně Pixelů, pěkně pohromadě

2
Přehledně: Novinky od Googlu, včetně Pixelů, pěkně pohromadě
  • Google právě pořádá svou tiskovou konferenci a představuje své novinky
  • Představení se dočkal hlasový asistent Google Home Mini a reproduktor Home Max
  • Premiéru si odbyl také laptop Pixelbook
  • Dostalo se i na očekávané Pixely 2

Článek je průběžně aktualizován

Google Pixel 2

Přesně hodinu po začátku tiskové konference jsme se dočkali představení druhé generace Pixelů. Jmenují se Pixel 2 a Pixel 2 XL. Menší má 5palcový displej, větší 6palcový displej s poměrem stran 18:9. Oba se chlubí stereo reproduktory či Bluetooth 5.0.

Google Pixel 2

Google Pixelbook

Prvním klasickým zařízením, které bylo představeno, je nový Pixelbook. Ten se chlubí velmi tenkým tělem s tloušťkou 10 milimetrů a nízkou hmotností 1 kilogram. Displej má úhlopříčku 12,3 palce a Quad HD rozlišení. Nasazeny jsou procesory Intel core i5 a i7. Operační paměť dosáhne na 16 GB a úložný prostor nabídne 512 GB. V systému bude vestavěn také Google Assistant. Cena bude činit 999 dolarů, přičemž za dalších 99 dolarů bude možné přikoupit dotykové pero.

Google Pixelbook

Google Home Mini

Představena byla zmenšená varianta hlasového asistenta, kterou Google nazval jednoduše jako Home Mini. Nechybí samozřejmě repráček, mikrofon či čtyři stavové LED diody. Prodávat se začne za 49 dolarů již 19. října. Samozřejmě jen ve vybraných zemích. Česká republika mezi nimi není, nejblíže je sousední Německo.

Google Home Mini

Google Home Max

Kromě malého reproduktoru Google naopak ukázal ještě jeden velký s přídomkem Max. Uvnitř se nachází dva vysoce kvalitní reproduktory a nový produkt by měl být určen opravdu náročným posluchačem, který si rádi přibalí reproduktor na cesty. Výhodou novinky je možnost ji postavit na kteroukoliv její stranu. Dostupný bude od prosince za 399 dolarů.

Google Home Max
Diskuze ke článku
Samo
mne sa najviac paci pixelbook, pixel je tiez dobry ale....
nema az taky dobry hardware, ale potesia tie googlacke veci
napr cloud,....

google nesklamal

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze