Představená nepředstavená virtuální realita od Asusu

O tom, že Asus na letošním veletrhu Computex představí i svou virtuální realitu, téměř nebylo pochyb. A ono se vlastně i tak stalo, ale spíše, než že by jí představil, tak jí ukázal. Prozatím ale nejsou k dispozici žádné informace ani bližší podrobnosti.

Asus dnes představil svou obří nálož novinek, ve které nechyběly nové Transformery 3 a také výkonný a tenký krasavec v podobě ZenBooku 3. Na své si přišli i fanoušci ZenFonů, ale jedna věc stále chyběla. Tou je virtuální realita, která se na letošním Computexu také objevila, ale prozatím pouze to.

Asus VR

TIP: Asus ZenFone 3 oficiálně: skvělý design, výbava i cena

Výrobce zřejmě ještě nemá kompletně hotov alespoň předprodukční model k vyzkoušení, nicméně fakt je ten, že virtuální realita se na veletrhu také objevila. Nicméně za neprodyšným sklem a bez jakýchkoli podrobností. K dispozici jsou nám tak pouze fotky, které mohou naznačovat ovládání pomocí tlačítek, posuvných koleček a dotykové plošky, podobně jako je tomu u Samsung Gear VR.

Asus k těmto brýlím neposkytl jedinou informaci či dokonce specifikace, smířit se tak musíme s pravděpodobně konečnou podobou a vědomím, že i Asus pracuje na své vlastní virtuální realitě.

Zdroje: gsmarena.com, engadget.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze