Poznejte ochranná pouzdra pro LG G4: ceny budou různé

3

LG G4 se sice ještě nezačalo prodávat, už teď ale víme, jaká ochranná pouzdra budou při zahájení prodeje této novinky dostupná. Ze začátku se můžeme těšit na rovnou 4 ochranné obaly, konkrétně se bude jednat o 3 pouzdra s kruhovým výřezem (Quick Circle) a také jedno obyčejnější čiré, které bude chránit pouze zadní kryt.

Při zahájení prodeje se v nabídce společnosti LG objeví také ochranné kryty a pouzdra, která budou mít za úkol uchovat váš nový smartphone v co největším bezpečí. LG se prozatím novými kryty nikde nechlubí, my jsme je však měli tu šanci spatřit na živo. K dispozici budou 3 pouzdra s kruhovým výřezem, které LG přezdívá Quick Circle a také jedno obyčejné, čiré, jež bude chránit pouze zadní plastový a nebo kožený kryt.

  • Quick Circle Charging: asi nejzajímavější pevné pouzdro nabídne integrovanou cívku pro bezdrátové nabíjení ve standardu Qi. Kryt se tedy stane pevnou součástí telefonu, přičemž konektory na jeho zadní straně zapadnou do konektorů u baterie. Následně bude stačit dokoupit jakoukoli bezdrátovou nabíječku ve standardu Qi (LG bude nabízet i svoji vlastní se stojánkem), a LG G4 se začne dobíjet. Samozřejmě stále zůstává ona výhoda kruhového displeje, přes který můžete obstarávat základní funkce a prohlížet notifikace. Cena je očekávaná na hranici 1 199 Kč. Kryt bude dostupný v několika barvách, jejich kompletní výčet však prozatím oznámen nebyl. Těšit se s jistotou můžete například na světle modrou nebo barvu šampaň (zlatá).
  • LG G4
    Quick Circle (G4 Folio Case)
  • Quick Circle Standard: klasické pevné pouzdro s kruhovým výřezem pro obstarání základních funkcí a sledování notifikací. Cena bude zřejmě 799 Kč, přičemž opět bude dostupné v několika barevných variantách. Na první pohled se nebude nijak lišit od verze s cívkou pro bezdrátové nabíjení.
  • LG G4
    Diamantová struktura pouzdra Quick Circle
  • Quick Circle POP: základní verze pouzder Quick Circle ponese označení POP, a bude se jednat o silikonové pouzdro s kruhovým výřezem. Nutno dodat, že silikon je pevnější než u verzí, které známe z různých aukčních portálů a tak nepůsobí nikterak „fórovým“ dojmem. Odlišnost bude nejenom v materiálu, ale také v lesku, který je u tohoto pouzdra mnohem výraznější. Výraznější budou také barevné varianty, které nebudou tak umírněné, jako u pouzder pro nabíjení a klasické pouzdro Quick Circle. Těšit se tak můžete na výraznou růžovou (magenta), sytě černou a další barvy. Největším problémem bude zřejmě zachytávání otisků prstů a vlasových škrábanců. Cena by se měla vejít pod 500 Kč, dostupné by mělo být za 499 Kč.
  • LG G4
    Quick Circle POP budou hodně barevá
  • Průhledné pouzdro: klasické čiré pouzdro na zadní kryt, které bude chránit především kožené varianty. Jeho cena není prozatím jasná, my tipujeme cenu 300 až 400 Kč.
Pouzdro Cena
Quick Circle Charging 1 199 Kč
Quick Circle 799 Kč
Quick Circle POP 499 Kč
Čiré pouzdro 300 až 400 Kč

Spojujícím faktorem všech nabízených krytů bude jejich povrchová textura. Určitě jste si všimli, že plastové varianty LG G4 nabídnou na zadním krytu speciální geometrické tvary, které LG přezdívá jako diamantové. Přesně tyto tvary budou také na všech pouzdrech (Quick Circle, čiré), které bude LG prodávat. Tato textura je poměrně líbivá a navíc díky ní snadno odhalíte, jestli se jedná o kryt pro LG G3 a nebo LG G4. Co se týče celkového vzezření, nejlépe samozřejmě vypadají dva nejdražší kryty. Levnější POP se bude líbit především mladší generaci, a to nejenom díky výhodné ceně, ale také vzhledem k rozmanitým a výrazným barevným variantám.

LG G4
Bohužel, zajímavá modrá, béžová a žlutá kůže u nás dostupná nebude

Smutnou zprávou na závěr je fakt, že kožené verze LG G4 budou dostupné pouze 3, a to černá, hnědá a červená. Zástupců společnosti LG jsme se ptali, jestli by se k nám mohly dostat i další barvy koženého krytu (modrá, béžová a žlutá), ale bohužel, tyto barevné varianty kožených krytů budou dostupné pouze pro vybrané trhy. Tyto kryty nepůjde koupit ani samostatně v rámci doplňkového prodeje, alespoň tedy ne oficiální cestou. Další informací je fakt, že u všech kožených variant LG G4 bude v balení také náhradní plastový kryt ve zlaté barvě. Proč zrovna ve zlaté? Tlačítka na zadní straně budou u kožených variant vždy ve zlaté barvě, u plastových variant (které budou o 1 000 Kč levnější) budou zadní tlačítka vždy v barvě krytu. Proto, pokud si koupíte bílou nebo tmavou plastovou variantu a následně si budete chtít koupit kožený zadní kryt, nebudou tlačítka na zadní straně stejně barevná, jako u kožených variant (tedy zlaté).

Diskuze ke článku
tomas
No ja nevim ae u te cerne kuze se mi ty tlacitka moc nejevi jako zlate
Marki Nováková
Marki Nováková
Dobrý den, sháníte-li kvalitní pouzdro na svůj telefon, podívejte se na stránku http://hollahandmade.cz/kategorie-produktu/pouzdra-na-mobily/ . Holla Handmade vyrábí kožená pouzdra na jakýkoliv mobilní telefon.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze