Povedený design i super cena. Amazfit GTR 2e jsou o tisícovku levnější

Povedený design i super cena. Amazfit GTR 2e jsou o tisícovku levnější
Fotografie: Mobil Pohotovost

Xiaomi si vždy umělo vyhrát s designem svého příslušenství. Jinak tomu není ani v případě chytrých hodinek Amazfit GTR 2e a GTS 2e, které se řadí mezi nejpovedenější kousky tohoto roku. Působí totiž opravdu elegantní dojmem a nestrádají ani po stránce funkcí nebo výdrže baterie. Nyní navíc oba modely můžete pořídit za tu nejlepší cenu.

Zatímco Amazfit GTS 2e naopak zaujme příznivce smartwatch s obdélníkovým displejem, model GTR 2e sází na vzhled klasický hodinek s kulatým ciferníkem. Kromě tvaru a velikosti displeje se hodinky liší už jen ve výdrži baterie, kdy GTS 2e vydrží na jedno nabití 14 dní běžného používání a GTR 2e úctyhodných 24 dní.

Z hlediska funkcí jsou nicméně oba modely prakticky totožné a navzdory nízké ceně jich nabízí opravdu hodně. Nechybí 24hodinové snímání tepu, měření saturace kyslíku v krvi, monitorování hladiny stresu, detekce spánku, 90 sporotvních režimů, automatické rozpoznání cvičení či dokonce měření teploty. Potěší také voděodolnost a AMOLED displej s funkcí always-on, na který je možné si nastavit jeden z 50 stylů ciferníku. Samozřejmostí jsou nejrůznější aplikace a upozornění na příchozí zprávy i hovory.

Amazfit GTS 2e i Amazfit GTR 2e můžete nyní u Mobil Pohotovosti zakoupit za 2 590 Kč (běžně 3 490 Kč), což je aktuálně nejnižší cena na trhu. U obou modelu máte na výběr ze tří barevných variant.