Apple iPad 3 už zítra. Bude se jmenovat iPad HD? (sledujte on-line)

V pořadí již třetí generace tabletu iPad 3 bude oficiálně představena 7. března na speciální události, kterou Apple pořádá v San Franciscu v 19 hodin našeho času. iPad 3 by měl přijít se čtyřjádrovým procesorem a dotykovým displejem, které bude mít velmi jemné rozlišení. Ponese označení Retina?

Aktualizováno - upřesnění času

Tisková konference Apple začíná v kalifornském Yerba Buena Center ve středu 7. 3. v 10:00. Událost budeme sledovat živě a přineseme také on-line přenos, který začínáme v 19:00 středoevropského (pražského) času. Na internet také začínají pronikat zprávy, že by se nový iPad nemusel nést dodatek "3", ale mohl by se díky HD displeji nakonec jmenovat iPad HD. Apple je však příkladný co se týče utajování svých modelů, a tak si musíme opravdu počkat do středy.

Původní informace z 29. 2.

Znázorňuje tento výřez displej nového iPadu3? Co myslíte?

Společnost Apple v úterý rozeslala všem významným novinářům a dalším subjektům pozvánky na speciální akci konanou 7. března v 10 hodin dopoledne místního času v San Franciscu. V pozvánce výrobce uvádí "Máme něco, co chcete opravdu vidět. A dotknout se.". Navíc pozvánka znázorňuje screenshot displeje iPadu s výřezem obrazovky. Jak si můžeme všimnout, na výřezu není patrný žádný rastr, displej je velmi jemný.

Apple iPad 2 - oficiální fotografie

TIP: Recenze Apple iPad 2 – Evoluce průkopníka

Událost se odehrává v Yerba Buena Center a zřejmě není žádnou náhodou, že Apple již v minulosti zde představil své dva předchozí tablety iPad a iPad 2. Výbava nového iPadu 3 je zatím pouze předmětem spekulací. Ty nejsilnější hlasy ale hovoří o přítomnosti displeje s označením RETINA a čtyřjádrovém procesoru Apple A6. Jak se těšíte na nového nástupce? Jste již majiteli iPadu první či druhé generace?

Zdroje: macworld.com, gizmodo.com, slashgear.com

Diskuze ke článku
Daff.cz
Jsem majitelem 1. generace iPadu a i tenhle starik predci mnoho tabletu v odladenosti systemu, rychlosti. Jen premyslim, jestli pujdu do noveho iPadu 3 nebo zkusim jiny tablet, napr s androidem, posilhavam po huawei mediapad 10"
aspen
Jenže ten Android si už ladí a uzpůsobují do svých zařízení výrobci koncových zařízení. A ti jich taky mají jen pár. Je pak rozdíl jak se k tomu jednotlivý výrobci staví. Měl jsem HTC Evo a teď mám SE Arc S a i když je hardwarově SE slabší, tak je s ním mnohem lepší a plynulejší práce a vůbec se mi zdá systém lepší.
Jinak mám samozřejmě i iPhone 3GS, který jsem přenechal synovi a své aplikace používám na iPad 2. Přece jen je to pohodlnější na velkém displeji když už roky přibývají a díky politice Apple tam mohu zdarma používat všechny své zakoupené aplikace z iPhone. A samozřejmě jsem maximálně spokojen
Marek
Kde je Home button?
Michal
Tlačítko hyzdí vzhled, uvidíme, jjestli tam nakonec bude. Když jsem měl iPad , tak jsem hb téměř nepoužíval, zavírat aplikace gestem bylo pohodlnější.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze