Poslední příležitost. Získejte k Sony Xperia 5 IV kvalitní sluchátka za 4 490 Kč

Poslední příležitost. Získejte k Sony Xperia 5 IV kvalitní sluchátka za 4 490 Kč
Fotografie: Mobil Pohotovost

Kompaktní, napěchovaná výkonem a se skvělým fotoaparátem i výdrží. Taková je nová Sony Xperia 5 IV. Smartphone, který se bez problému vejde do kapsy a přitom nabídne ty nejnovější technologie. Do neděle 2. 10. máte poslední šanci si ho předobjednat a získat k němu kvalitní sluchátka Sony LinkBuds S v hodnotě 4 490 Kč.

Najít kompaktní smartphone napěchovaný výkonem a nejnovějšími technologiemi může být pořádný oříšek. Nová Sony Xperia 5 IV ale splňuje vše, co byste od malé vlajkovky čekali. Vychází totiž z nejvyššího modelu Xperia 1 IV, oproti kterému je ale výrazně výhodnější. Ve výbavě přitom nechybí 6,1“ Full HD+ OLED displej se 120Hz obnovovací frekvencí, špičkový 12Mpx fotoaparát se světelností f/1.7 a optickou stabilizací, výkonný čipset Snapdragon 8 Gen 1 nebo velká baterie s kapacitou 5000mAh a podporou bezdrátového nabíjení.

Sony Xperia 5 IV je dostupná v bílé, černé a zelené barvě, a to za cenu 26 990 Kč. Pokud si novinku u Mobil Pohotovosti předobjednáte do neděle 2. 10. dostanete k telefonu jako dárek v podobě kvalitních bezdrátových sluchátek Sony LinkBuds S v hodnotě 4 490 Kč.

Sony Xperia 5 IV