Poslední dny na Zemi a další skvělé hry zdarma

FreeBox
Poslední dny na Zemi a další skvělé hry zdarma
  • Jak dlouho přežijete po pádu civilizace?
  • Projedeme se s králem Drag závodů
  • Čeká nás také nekonečná věžovka a let v raketě

FreeBox #190 – skvělé hry zdarma

CSR Racing 2

Když jsem tento týden recenzoval Asphalt Street Storm, mluvil jsem o tom, že Drag závody jsou již dávno obsazeným teritoriem. Dosud nepřekonaným králem je hra CSR 2, kterou jsme na mobilenetu ale ještě neměli. A to je škoda! Co k tomu více dodat? Připravte se na rychlé závody, kde hlavní roli hraje řazení, přesný start a vylepšování všech částí vozu. To vše je samozřejmě zabaleno do parádní grafiky.

Stáhnout CSR Racing 2

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Last Day on Earth: Survival

Survival hry jsou doménou posledních let a tato mě velmi zaujala. To může samozřejmě být hezkou grafikou, ale také příjemnou hratelností, ve které samozřejmě sbíráte materiály a z nich vytváříte nástroje nebo předměty. Díky nim dostanete přístup k vzácnějším materiálům a svůj úkryt budete moci obohatit o lepší vybavení. Sami jistě oceníte účinnější zbraně pro boj se zombíky.

Stáhnout Last Day on Earth: Survival

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Infinitode

Věžovky si ve FreeBoxu ukazujeme často, protože jich je na telefonech jednoduše hodně. Ještě nikdy jsme tu však neměli nekonečnou věžovku. V ní se snažíte vydržet co nejdéle, abyste za utržené zkušenosti vylepšili své věže a zkusili to znovu. Postupně samozřejmě začnete potkávat obtížnější nepřátele, lepší věže a větší mapy.

Stáhnout Infinitode

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Landing Confirmed

SpaceX ukazuje, že dovede znovu přistát s vesmírným modulem a mě napadá jediná otázka: dovedete to také? V tomto případě naštěstí jen ve dvou rozměrech… ale zase se vám do cesty postaví všemožné překážky, ať už to budou padající kameny, valící se balvan nebo uzavírající se jeskyně. Stačí trocha nerovnováhy a vaše raketa se rozletí do všech směrů.

Stáhnout Landing Confirmed

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze