Pořiďte si tričko mobilenet.cz právě teď, spouštíme objednávky

24
Pořiďte si tričko mobilenet.cz právě teď, spouštíme objednávky
  • Psali jste si o ně, jsou tady. Právě si můžete objednat trička mobilenet.cz
  • První vlnu objednávek spouštíme za úvodní zaváděcí cenu
  • Kvalitní bavlněná trička s krátkým rukávem nesou nové logo mobilenet.cz zhotovené sítotiskem

Psali jste si o ně, slíbili jsme vám je a jsou tady. Trička mobilenet.cz si můžete od dnešního dne objednávat. Pro nedočkavé uvádíme rovnou odkaz na web Merchmaster.cz, kde si můžete trička rovnou objednat.

Trička objednávejte zde

Kvalitní bílá bavlněná trička s krátkým rukávem nesou na přední straně nové logo mobilenet.cz zhotovené kvalitním sítotiskem, zadní strana je čistě bílá. K dispozici jsou ve všech velikostech, které si zvolíte přímo při objednávce. Úvodní sérii triček nabízíme za zaváděcí cenu 229 Kč plus poštovné, v omezeném množství a po dobu pouze jednoho týdne zejména pro ty z vás, kteří o trička projevili zájem na mobileDrinku i skrze formulář na mobilenet.cz. Pokud tedy tričko za úvodní cenu chcete, určitě si pospěšte.

Tričko mobilenet.cz

Trička zhotovujeme skrze službu Merchmaster, jež umožňuje snadné zhotovení a prodej triček a dalších propagačních předmětů s vlastní grafikou. Objednávku je možné rovnou zaplatit platební kartou nebo převodem na účet a po ukončení kampaně dorazí tričko přímo k vám domů. Samozřejmě si můžete objednat více triček v rámci jedné objednávky a ušetřit tak za poštovné.

Trička jsou však pouze začátek. Těšit se můžete na mnoho dalších předmětů nejen s logem mobilenet.cz, ale třeba i fDrive.cz.

Trička objednávejte zde

Diskuze ke článku
Michal
Příliš drahé? Nehoráznost? Za reklamu na triku by nám naopak měl platit pan Pultzner?
My máme trika doma předobjednané a taky si je koupíme. Máme možnost přispět na skvělý Mobilenet a o to tu jde. Články, videa a soutěže v novém kabátě a navíc možnost se osobně potkat na Mobiledrinku... vždyť je to v Čechách skoro zázrak. Srovnejte si to třeba s dnešní Mobilmánií, tam bych si triko opravdu nekoupil (reklama na prvním místě, ukončení videí na Youtube). Díky za Mobilenet!
Petr “Koumič” Koumar
Petr “Koumič” Koumar
A černé provedení nebude?
Cech
Lepsi by byla inverzni varianta, tj. modre tricko s bilym logem. Logo by rovnez mohlo byt mensi a umisteno napravo. Soucasne triko bohuzel vypada jako stejnokroj pro zamestnance supermarketu.
Vojta
Více by se mi libílo modré tričko a bíly znak, to bych si objednal ihned! Tato varianta mi bohužel přijde příliš obyčejná...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze