Podpoříte dobrou věc? Do Prahy zavítají UberKOŤÁTKA

Ve středu 25.11. od 12 do 19 hodin si každý uživatel platformy Uber může objednat koťátko přímo do kanceláře nebo domů a podpořit tak kočičí útulky. Pokud je vám smutno nebo si chcete jen zpříjemnit den a zároveň podpořit dobrou věc, máte možnost. Stačí si prostřednictvím aplikace Uber objednat místo obvyklého odvozu koťátka.

Uber

Akce bude probíhat od 12 do 19 hodin a po objednání Uber doveze uživatelům roztomilá koťátka, se kterými si zájemci budou moct až 20 minut hrát nebo je jen pohladit. Poplatek 300 korun poputuje na podporu domovů Sluníčko a Tlapky Mochov. Záštitu nad akcí poskytla platforma Nekupuj-Adoptuj, která se zasazuje o správné zacházení se zvířaty a vyřešení kritické situace v útulcích. Uber chce kromě finanční pomoci rozšířit povědomí o kočičí adopci a zlepšit kritickou situaci zvířat bez domova v ČR. Spolu s koťátky za zájemci dorazí také odborný dohled složený ze zástupců útulků, kteří zodpoví veškeré dotazy, ať už o péči o koťátko nebo o možnostech adopce zvířátka. Služba UberKOTATKA je zejména pro kanceláře, aby chlupatá klubíčka udělala radost, co největšímu počtu lidí.

Jak si koťátka objednat?

Stačí si otevřít aplikaci Uber a namísto kliknutí pro objednání vozu přejet na ikonku koťátek a potvrdit objednání. Poplatek stržený z účtu uživatelů poputuje na podporu kočičích domovů Sluníčko a Tlapky Mochov. Lidé, kteří ještě v aplikaci nejsou zaregistrovaní, mají šanci využít kódu KOTATKA a kotě si objednat zdarma, poplatek 300 korun za ně útulkům zaplatí Uber.

V zahraničí si pod názvem UberKITTENS akce získala mnoho příznivců, kteří nakonec poskytli koťátkům i nový domov. Ve střední Evropě proběhly UberMACIATKA v říjnu v Bratislavě, Praha je tak druhé město v regionu, kde se taková akce uskuteční.

Stáhnout Uber

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: Tisková zpráva Uber

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze