Podívejte se na chystaný chytrý náramek Amazfit Band 7. Oslní 18denní výdrží

Podívejte se na chystaný chytrý náramek Amazfit Band 7. Oslní 18denní výdrží
Fotografie: Amazfit
  • Náramek má nabídnout téměř 1,5" AMOLED displej
  • Samozřejmostí je zvýšená odolnost či nízká hmotnost
  • Těšit se můžete na více než 100 sportovních režimů

Velmi oblíbený výrobce nositelné elektroniky Amazfit chystá představit další chytrý náramek. Dle gsmarena.com by se měl na sklonku letošního roku ukázat Amazfit Band 7. V tuto chvíli je známa podoba náramku a některé prvky výbavy. Víme tak například o AMOLED displeji s úhlopříčkou 1,47" s rozlišením 194 × 368 pixelů a maximálním jasem 500 nitů. Náramek Band 7 bude mít optický PPG senzor schopný 24 hodin denně sledovat srdeční tep, spánek a míru stresu.

Amazfit Band 7

Není překvapení, že bude ze spárovaného telefonu získávat veškeré notifikace a také informace o počasí. Připraveno je více než 100 sportovních režimů, z nichž některé bude umět náramek automaticky rozpoznat a začít měřit – například chůzi nebo běh. Voděodolný je do 5 ATM a v těle o hmotnosti 28 gramů se ukrývá baterie s kapacitou 230 mAh, která zajistí až 18denní výdrž při běžném používání a 9denní při opravdu intenzivním.

Opětovné nabíjení má probíhat přes proprietární nabíječku a párování bude možné se zařízeními s Androidem nebo iOS. Představení by mělo proběhnout na konci letošního roku, přičemž cena by se měla pohybovat v přepočtu pod hranicí 1 500 Kč i s daní.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze