Podívejte se, jak se tvoří „živé složky“ ve WP 8.1 GDR 1

2

Operační systém Windows Phone se rychle vyvíjí. Aktuální verzi Windows Phone 8.1 čeká již v brzké době tradiční update GDR 1, který přinese například Live Folders. Podívejte se nyní, jak se s nimi bude pracovat.

O aktualizaci GDR 1 pro Windows Phone 8.1 jsme vás informovali již v dřívějším článku. Jednou z novinek je také Live Folders. Tato funkce vám na hlavní obrazovce umožní vytvořit složky a do nich následně přesouvat dlaždice. Živé složky se jim říká proto, že i v případě, že nějakou dlaždici přesunete do složky, zůstane aktivní a bude zobrazovat notifikace.

Live Folders přinesou ještě větší možnosti přizpůsobení.

S podobnou funkcionalitou přišla už dříve Nokia, nicméně tento způsob má být podle Microsoftu více konzistentní s designem celého systému. Adresáře se dají snadno vytvářet pomocí funkce drag & drop, posléze si je můžete ještě pojmenovat nebo změnit strukturu jejich uspořádání, na což se můžete podívat na videu níže.

Tuto novinku si již můžete vyzkoušet, neboť Microsoft začal aktualizaci GDR 1 uvolňovat. Podmínkou je být registrovaný v programu Developer Preview.

Zdroje: mynokiablog.com

Diskuze ke článku
radas
zas až tak jednoduchý to není, většina dlaždic "uhýbá" a spojit je do jedné složky není pro choleriky !!! chce to hodně trpělivosti , ale výhoda živých složek aplikací za těch pár hodin přesouvání stojí ..... nelze totiž vybírat apky ze seznamu (jak u app folders či podobných ) ale vše je potřeba mít na ploše a spojovat a spojovat a ..... navíc neleze dát "systémové" do jedné složky (zapnutí dat, gps, ....) na to je potřeba stále další aplikace, protože tyhle stále nejsou v rozbalovací liště s wifinou, letadlem, zámkem obrazovky a podobnýma zbytečnostma
bery
mě se to ještě nepovedlo ani při velké trpělivosti.
prostě to vůbec nefachčí.dlaždice prostě uhejbaj jako dřív.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze