Vlajková loď od HTC by se měla jmenovat U12+, máme první informace

2× aktualizováno
5
Vlajková loď od HTC by se měla jmenovat U12+, máme první informace
  • Chystaná vlajková loď HTC by měla oslnit velkým displejem
  • Očekává se nekompromisní výkon
  • Nadále by výrobce měl prosazovat technologii Edge Sense

Aktualizováno 16. 3. 2018

Letošní vlajková loď od HTC by mohla nakonec rovnou nést označení HTC U12+. Vše navzdory tomu, že loňský model U11+ se na český trh ještě vůbec nedostal. Výbava bude stát na procesoru Snapdragon 845 a 5,99palcovém Quad HD displeji. Očekává se nasazení 6GB operační paměti a hned čtveřice fotoaparátů. Na zadní straně má jít o kombinaci 12 a 16 megapixelů, zatímco čelní kamerky nabídnou shodně 8 megapixelů. Vylepšena má být i technologie Edge Sense registrující sílu tisku telefonu.

HTC U12+
Možná podoba chystaného HTC U12+

Aktualizováno 26. 1. 2018

Pakliže jste již začali vyhlížet novou vlajkovou loď od HTC, můžete se ještě v klidu posadit. K představení totiž během února nedojde. Premiéru si HTC schová na vlastní akci, která proběhne až po barcelonském veletrhu MWC 2018. K představení tak dojde nejdříve během března.

Původní informace z 3. 1. 2018

Před nedávnem jsme vás informovali o zúžení portfólia, které má HTC chystat pro rok 2018. Na vlajkovou loď však samozřejmě dojde a naznačují to i první úniky. Do rukou se nám dostal render čelní strany, který má dle všeho patřit právě chystanému modelu HTC U12. Velikost displeje není příliš patrná, avšak spekuluje se o téměř bezrámečkovém displeji. Ve hře je údajně i velmi vysoké 4K rozlišení.

Na pravém boku můžeme spatřit shluk klasických tlačítek k odemknutí a ovládání hlasitosti. Tchajwanský výrobce bude nadále prosazovat svou technologii Edge Sense. Za ní se samozřejmě skrývá ovládání některých funkcí prostřednictvím stisku rámu telefonu. V útrobách zařízení se má nacházet zbrusu nový procesor Snapdragon 845. Poslední známe informace hovoří o absenci 3,5mm jacku a umístění čtečky otisků prstů na zadní strany. Termín představení v tuto chvíli není známý.

Zdroj: suggestphone.com, androidheadlines.com, venturebeat.com

Diskuze ke článku
martin
Barcelona už bude o chvilu nuda bez představení nových mobilov od vyrobcov no co už hhahaha
kvok
"loňský model U11+ se na český trh ještě vůbec nedostal"
U11+ se pro ČR prodává na oficiálním eshopu HTC a do běžné distribuce ani nemá jít.
Tomáš Vaněk
Jen doufám,že bude aspoň v pěti barvách jako jedenáctka,a kdyby byla každá barva průhledná a byla by vidět střeva telefonu jako u 11+ (ani nevím,na jakém trhu byla k sehnání), bylo by to top. Už od M9 čekám na pořádnej telefon HTC.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze