Podělte se o svůj příběh a vyhrajte exkluzivní balíček společnosti Honor

Podělte se o svůj příběh a vyhrajte exkluzivní balíček společnosti Honor
Fotografie: hihonor.com
  • Další velká soutěž mobilenet.cz ve spolupráci s Honorem je tu!
  • Dnes máte možnost vyhrát špičkový Honor 20 spolu s fitness náramkem Band 4
  • Stačí odebírat instagramové kanály mobilenetcz a honorczsk a připsat krátký příběh

Další velká soutěž je tu! Tentokrát hrajeme o atraktivní balíček, kromě Honoru 20 získá výherce i skvělý fitness náramek Band 4!

Honor 20 je špičkový smartphone bez kompromisů. Hlavní fotoaparát se 48 Mpx pořizuje snímky špičkové kvality a zbrusu nová super širokoúhlá čočka s úhlem 117° vám umožní dostat do záběru ještě více, takže budete moci snadno fotit jak scenérie v krajině, tak i přeplněné interiéry. Díky makro čočce můžete pořizovat snímky opravdu zblízka, z pouhých 4 centimetrů.

Honor 20

Skvěle si poradí i s videem, kupříkladu to zpomalené umí nahrávat při 960 fps. O skvělý výkon se stará Kirin 980, pro vaše data nabídne Honor 20 128 GB interní paměti, kterou lze dále rozšířit. Baterie s kapacitou 3 750 mAh je opravdový maratonec a díky rychlému 22,5W nabíjení získáte 50 % kapacity zpět už za 30 minut.

Tento skvělý kousek nyní můžete získat v rámci naší nové soutěže, navíc s chytrým fitness náramkem Band 4, díky kterému vytvoříte perfektní dvojici.

Jak hrát a vyhrát?

Tentokrát to nebude o otázkách a odpovědích, protože věříme, že o produktech značky Honor máte přehled velký. Nyní se zaměříme na aktuální situaci, která se dotkla snad úplně nás všech, tedy omezení pohybu, karanténu atp. I přesto, že předchozí týdny nebyly nejpříjemnější, díky práci nás všech se postupně dostáváme do režimu, který mnohem více odpovídá situaci před pandemií.

Kromě práce z domova jsme se všichni snažili pomáhat i svým blízkým: rodičům, prarodičům, kamarádům, ale také zcela neznámým lidem, zkrátka proto, že v této době bylo potřeba si pomáhat. A na to navazuje i naše dnešní soutěž. Namísto otázek a odpovědí stačí, když zašlete krátký příběh, jak jste za doby omezení pohybu právě vy pomohli svým blízkým/potřebným. Jeden z příběhů bude za týden vylosován a výherce získá balíček od společnosti Honor!

Soutěž probíhá od 30. 4. 2020 20:00 hod. do 7. 5. 2020 23:59 hod. Nezapomeňte si pročíst také kompletní kompletní pravidla soutěže, která naleznete zde.

Obecné podmínky soutěže

  • odběr instagramových profilů mobilenetcz a honorczsk
  • vyplnění soutěžního formuláře
  • zaslání krátkého příběhu (součást formuláře)

Soutěžní formulář

Pokud se vám soutěžní formulář nezobrazuje, využijte tento odkaz.

Ať vám už žádná soutěž neunikne! Sledujte mobilenet.cz na Facebooku, Twitteru a Instagramu!