Pod značkou Lenovo Moto letos očekáváme hned 9 novinek

Pod značkou Lenovo Moto letos očekáváme hned 9 novinek
  • Devět chystaných novinek se rozdělí do pěti známých řad
  • Vrcholnou bude nadále série Z s vysokým výkonem a podporou Moto Mods

Evan Blass zveřejnil na svém Twitteru fotografii z prezentace chystaných modelů řady Lenovo Moto. V letošním roce výrobce zachová tradiční dělení na pět řad a jak se zdá, dočkáme se hned devíti novinek, které se nám částečně již dnes odhalují.

Vrcholem bude řada Moto Z, kde se uživatelé mohou těšit na, dle výrobce, neomezené možnosti. Očekává se osazení moderního procesoru s rychlým LTE či dostupnost varianty Force s nerozbitným displejem. Verze Play pak bude mít 5,5palcový Full HD zobrazovač. Zachována zůstane podpora rozšiřujících modulů Moto Mods.

O něco níže bude řada X, kde se očekává model s vylepšeným fotoaparátem, 5,2palcovým Full HD displejem či krycím 3D sklíčkem. Zlatou střední cestu by měla představovat řada G, kde se dočkáme modelů gS a gS+. Oba mají být celokovové a lišit se budou tradičně velikostí displeje, které mají být 5,2 palce a 5,5 palce. V obou případech bude osazeno Full HD rozlišení.

Oblíbenou nižší střední třídu bude zastupovat dvojice modelů Moto e a e plus, které se opět budou lišit velikostí displeje. Základní model nabídne 5palcovou úhlopříčku s HD rozlišením, verze plus se odliší o půl palce větším displejem. U téže verze potěší opravdu velká baterie s kapacitou 5 000 mAh. Low-endový segment zastoupí modely Moto c a Moto c plus. Oba nabídnou 5palcový displej, avšak zatímco model bez přídomku bude mít nízké FWVGA rozlišení, verze plus už nabídne HD panel. Plusková verze také zaujme baterií s kapacitou 4 000 mAh.

Zdroje: twitter.com, gsmarena.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze