POCO F4 GT jde do prodeje. Má špičkový procesor a 120W nabíjení

POCO F4 GT jde do prodeje. Má špičkový procesor a 120W nabíjení
Fotografie: Mobil Pohotovost

Počínaje dnešním dnem startuje POCO Mania a to znamená jediné – velké slevy na telefony. Kromě nižších cen vybraných modelů ale také dnes vstupuje do prodeje očekávaný POCO F4 GT, který se i díky zaváděcí slevě a limitovanému počtu kusů stane zcela jistě bestsellerem. Jedná se totiž o zdaleka nejdostupnější smartphone se Snapdragonem 8 Gen 1.

POCO F4 GT v prodeji

O novém POCO F4 GT lze bez okolků říct, že se jedná o skutečného zabijáka vlajkových lodí, protože jeho poměr mezi cenou a výkonem je bezkonkurenční. Ve výbavě totiž najdeme již zmíněný procesor Snapdragon 8 Gen1, 12GB RAM, AMOLED displej se 120Hz obnovovací frekvencí chráněný sklem Gorilla Glass Victus, 256GB úložiště, 64Mpx zadní fotoaparát Sony a především pak baterii s podporou bleskového 120W nabíjení, díky kterému se telefon nabije z 0 na 100% za pouhých 17 minut.

Poco

Na POCO F4 GT je samozřejmě lákává také nízká cena. Pouze v prvních dnech prodeje totiž novinku koupíte jen za 14 990 Kč (poté 16 990 Kč). Pro získání slevy stačí jen v košíku zadat kód „POCOF4“ (bez uvozovek). Navíc má jít o poměrně limitovaný kousek. A jedině u Mobil Pohotovosti navíc k telefonu získáte zdarma prodlouženou 3letou záruku.

Levnější POCO M4 i X4 Pro 5G

V rámci POCO Manie můžete koupit ve slevě také levnější modely nižší střední třídy. Konkrétně jsou ve slevě obě varianty POCO M4 Pro a POCO X4 Pro 5G. Pro oba telefony platí, že na svou cenu nabízí velmi slušnou výbavu. A opět platí, že k nim zdarma získáte prodlouženou záruku na 3 roky.

Poco