Pixel Buds Pro se naučila ANC

Pixel Buds Pro se naučila ANC
Fotografie: Google
  • Hlavním vylepšením Pro verze sluchátek je aktivní potlačení hluku
  • Na jedno nabití vydrží hrát 11/7 hodin
  • Zajímavá je možnost hledání ztraceného sluchátka

Vedle telefonů Google rozšiřuje i nabídku sluchátek. A zatímco Pixel 6a je levnější variantou dříve představených modelů, Pixel Buds Pro naopak přidávají něco navíc. Co konkrétně? Jsou to první Pixel Buds, která obsahují funkci pro aktivní potlačení okolního hluku (ANC). Google se chlubí, že dosahuje nejlepších výsledků v dané třídě sluchátek, a to díky novému audio procesoru. Ten si má poradit i s hlukem, který do ucha proniká okolo sluchátek.

Pixel Buds Pro

Pak je ještě v nabídce Transparency Mode, který vám umožní vnímat okolní svět, jako byste žádná sluchátka nasazená neměli. A potlačování hluku zvládají i mikrofony, tudíž by vám mělo při hovorech být dobře rozumět i v hlučnějších prostředích.

Pixel Buds Pro

Zajímavé jsou i údaje o výdrži na baterie. Můžete poslouchat 11 hodin nebo 7 hodin se zapnutým ANC. Sluchátka podporují připojení typu multipoint, takže můžete například sledovat film na tabletu a u toho vyřídit hovor na telefonu bez přepojování. Během roku by sluchátka navíc měla dostat aktualizaci, která přinese funkci Spatial Audio. Díky integraci do ekosystému Googlu budete moci sluchátka hledat pomocí funkce Find My Device, a to i v případě, že ztratíte jen jedno sluchátko.

Pixel Buds Pro

Pixel Buds Pro se začnou prodávat 21. července s fyzickým doručením o týden později. K dispozici jsou čtyři barevné varianty a jejich cena je 199 dolarů. S českou daní to znamená necelých 6 tisíc korun.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze