Otevřené pobočky přinesly velké slevy na smartphony Samsung a Xiaomi

Otevřené pobočky přinesly velké slevy na smartphony Samsung a Xiaomi
Fotografie: Mobil Pohotovost

Třetí prosinec přináší první sněhovou nadílku a také znovuotevřené prodejny se smartphony a dalšími chytrými doplňky. Výjimkou nejsou ani pobočky Mobil Pohotovosti, na kterých aktuálně pořídíte chytré telefony a hodinky s velkými slevami. Výrazně levnější jsou především modely od Samsungu a Xiaomi.

Prosincové slevy na Samsung a Xiaomi

Od Xiaomi se teď vyplatí oblíbený Note 9 Pro, který vychází jen na 4 990 Kč (původně 7 490 Kč). Sleva 5 tisíc korun padla na model POCO F2 Pro, jehož cenovka se zastavila na 9 990 Kč. A zajímavou koupí může být i nový Xiaomi Mi 10T za 13 990 Kč, ke kterému zdarma dostanete bezdrátová sluchátka Earbuds Basic S, fitness náramek Mi Band 5 a bezplatnou výměnu displeje v případě jeho poškození.

Pokud se naopak poohlížíte po telefonu od Samsungu, neměl by vám uniknout Galaxy S20 za 17 490 Kč (původně 22 990 Kč) nebo Galaxy A41 za 5 990 Kč (původně 7 990 Kč). Skutečně výhodně můžete pořídit i nový tablet Galaxy Tab S7, který je ve slevě za 17 990 Kč (původně 18 990 Kč) a ještě k němu jako dárek zdarma dostanete nová bezdrátová sluchátka Galaxy Buds Live v hodnotě 5 490 korun. A uniknout by vám neměly ani chytré hodinky GalaxyWatch Active jen za 3 490 Kč (původně 6 490 Kč).

Samsung - MP

Otevřeno bez omezení

Mobil Pohotovost má od čtvrtka 3. 12. otevřené všechny prodejny bez omezení. Využít na nich můžete služeb pro nákup, prodej i výhodnou obměnu zařízení, kdy získáte bonus až 20% k výkupní ceně vašeho telefonu. Na všech 13 pobočkách dodržuje personál veškeré zásady pro bezpečné nakupování. Pro zákazníky je pak připraven bezdotykový dávkovač dezinfekce rukou, ochranné pomůcky při vstupu do prodejny a samozřejmě také možnost bezkontaktních plateb. Prodejní prostory jsou pravidelně dezinfikovány.