Oppo Watch se začaly prodávat v Německu. Podporují i Google Pay

2
Oppo Watch se začaly prodávat v Německu. Podporují i Google Pay
Fotografie: Oppo
  • Na německém trhu je cena stanovena na 249 eur
  • Jedná se o menší 41mm verzi s 1,6palcovým displejem

Segment chytrých hodinek s operačním systémem Wear OS (bývalý Android Wear) v posledních letech skomírá. Nových modelů je jako šafránu a výběr se uživatelům zásadně zužuje. Letos na jaře svůj počin představilo čínské Oppo. Jeho Watch vypadají velmi dobře, nabízejí kvalitní AMOLED displej a procesor Snapdragon Wear 2500. Na každý pád jsou vybaveny Wear OS.

Oppo Watch
Oppo Watch

Zpočátku se samozřejmě prodávaly jen na čínském trhu, avšak tizenhelp.com nyní informoval, že se objevují i na německém trhu. Budoucí uživatele potěší, že s hodinkami je možné i platit, neboť mají NFC a podporují Google Pay. Na německý trh přichází menší verze o velikosti 41 milimetrů, která má 1,6palcový displej. Prozatím nebyla oznámena další dostupnost, avšak je nasnadě, že se Oppo Watch podívají i na další evropské trhy.

Oppo Watch

Konstrukce46 × 39 × 11,4 mm, 40 g, odolnost: ano
Pásekkožený, umělý, vyměnitelný: ano (22 mm)
DisplejSuper AMOLED, 1,91" (402 × 476 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android
KonektivitaBluetooth: 4.2, Wi-Fi
Akumulátor430 mAh, nabíjení: ?, doba nabíjení: 1:15 hodin
Diskuze ke článku
Adam Firda
Adam Firda
Tak je normálne že podporujú Google Pay keďže Nemecko je na zozname podporovaných krajín :D ...len fakt čakám kedy sprístupnia Google Pay pre Česko a Slovensko na Wear OS (keď už aj Poľsko je podporované).
PeterSqu
PeterSqu
Ani po roce pres wear os nezaplatis google je ted ve vyvoji mimo napriklad pixel 5 stripky hovadin,zlatej fitbit..platis a nemusis mit apple..u googlu mozna dva tri roky nez se vzbudi ze snu..

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze