Oppo Watch míří do Evropy, nakonec s lepším procesorem

1
Oppo Watch míří do Evropy, nakonec s lepším procesorem
Fotografie: Oppo
  • V globální verzi se Oppo Watch dočkají Snapdragonu Wear 3100
  • Cena je stanovena na 249 eur

Oppo Watch byly oficiálně představeny již v březnu tohoto roku. Již tehdy dokázaly zaujmout povedeným vzhledem, kvalitním displejem a nasazením systému Wear OS od Googlu. Menším zklamáním bylo však nasazení postaršího Snapdragonu Wear 2500. Nyní se však skrze oficiální stránky výrobce odtajňuje, že globální varianta bude vybavena o něco lépe.

Oppo Watch

V útrobách hodinek bude tikat modernější Snapdragon Wear 3100, který je výkonnější a úspornější. Kromě něj však nadále zůstává i sekundární procesor Apollo 3, který je zde připraven na chvíle, kdy aktivujete režim nízké spotřeby energie.

Hodinky jsou kovové a na pravém boku mají dvě podlouhlé navigační klávesy. Výrobce bude nabízet dvě velikostní varianty. Obě budou mít Super AMOLED displej, první s úhlopříčkou 1,6 palce, druhá o velikosti 1,9 palce. Na nabití vydrží hodinky pracovat dle výrobce 40 hodin, a to v plném zápřahu. Lze však přepnout na režim úspory, kdy se do hlavní role dostane již zmíněný procesor Apollo 3 a omezí se funkce. Hodinky budou zobrazovat čas a základně také notifikace. V daný moment se výdrž protáhne až na 21 dní. Nabití je otázkou chvilky díky technologii Super VOOC Charge. Za 15 minut se dočerpá 46 % kapacity baterie, což stačí k 18hodinové výdrži. K úplnému nabití je potřeba hodinka a čtvrt.

Oppo Watch

Větší variantu Oppo Watch lze zakoupit v černé nebo zlaté variantě, zatímco menší verze bude k dispozici ve třech barvách: černé, stříbrné a růžově zlaté. Cena pro evropský trh je stanovena na 249 eur, tedy v přepočtu zhruba 6,5 tisíce korun.

Oppo Watch

Konstrukce46 × 39 × 11,4 mm, 40 g, odolnost: ano
Pásekkožený, umělý, vyměnitelný: ano (22 mm)
DisplejSuper AMOLED, 1,91" (402 × 476 px)
Systémproprietální, kompatibilní s: Android
KonektivitaBluetooth: 4.2, Wi-Fi
Akumulátor430 mAh, nabíjení: ?, doba nabíjení: 1:15 hodin