Unikají další fotografie skládačky od Oppa

aktualizováno
Unikají další fotografie skládačky od Oppa
Fotografie: Oppo
  • Čínský výrobce sdílel krátké video s telefonem s ohebným displejem
  • Zaujme kompaktními rozměry i velkým vnějším zobrazovačem
  • Představen bude 15. prosince

Aktualizováno 13. 12. 2021

Známý únikář Evan Blass se jako obvykle dostal k podrobnějším informacím o připravované skládačce od Oppa. A jako obvykle si je nenechal pro sebe, ale pochlubil se jimi na Twitteru. K fotografiím připojil také pár kusých informací: displeje mají nabídnout až 120Hz obnovovací frekvenci a maximální jas 800 nitů. Na trh zařízení půjde v šedé, bílé a fialové barevné variantě.


Původní informace z 9. 12. 2021

Segment telefonů s ohebnými displeji překonal dětské nemoci a poslední výsledky Samsungu ukazují, že lze tento původně experiment přetavit i na komerční úspěch. Je proto jasné, že nebude trvat dlouho, než k podobné úvaze dospějí i další výrobci.


Je vysoce pravděpodobné, že jedním z nich bude i čínské Oppo. Tento výrobce sdílel na svých profilech na sociálních sítích devítisekundovou ukázku, v níž kromě vznášejících se lidí a objektů nalezneme i skládací telefon. Pokud to není dílo počítačové grafiky, pak jsou působivé jeho kompaktní rozměry a také čelní plocha prakticky vyplněná vnějším displejem.

Firma doprovodila tuto ukázku hastagem #OPPOFindN, což by mohl být název telefonu. Na jeho plné odhalení si musíme počkat do 15. prosince, kdy se koná akce Inno Day. Tam se bude Oppo snažit zazářit, protože vedle ohebného telefonu zde chystá představit i mobil s výsuvným fotoaparátem.