Operátor O2 nově podporuje sdílené telefonní číslo v iPhonu a Apple Watch

Operátor O2 nově podporuje sdílené telefonní číslo v iPhonu a Apple Watch
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • Služba s označením O2 Chytré hodinky bude pro zákazníky O2 na prvních 6 měsíců zdarma
  • Poté vyjde na 99 Kč měsíčně, těšit se však lze i na slevu na Apple Watch

Největší mobilní operátor na českém trhu, společnost O2, spouští od zítřejšího dne (25. října 2022) službu O2 Chytré hodinky také pro Apple Watch Cellular. Zákazníci díky tomu budou moci nechat svůj telefon doma a vyrazit ven, aniž by přišli o spojení se svými kontakty, uvádí se na o2.cz.

Na šest měsíců zdarma, poté za 99 Kč měsíčně

Nově dostupná služba pro hodinky Apple Watch s LTE bude dostupná zákazníkům O2 na šest měsíců zdarma. Platí přitom, že eSIM v hodinkách bude přihlášena do sítě operátora O2 pod stejným telefonním číslem, které zákazník používá v telefonu. K aktivaci pak dojde přímo v telefonu v aplikaci Watch, kde lze vše nastavit v několika jednoduchých krocích. Služba je součástí nejnovější aktualizace firmwaru hodinek a telefonu, proto musí zákazník aktualizaci spustit a dokončit. Po šestiměsíčním období pak zájemce služba vyjde na 99 Kč měsíčně.

Apple Watch se slevou ve výši 1 000 Kč

Se spuštěním služby si společnost O2 připravila pro své zákazníky i speciální nabídku na modely Apple Watch Ultra Cellular, Apple Watch SE (2022) Cellular a Apple Watch Series 8 Cellular. Slevový voucher zákazník najde v aplikaci Moje O2, konkrétně v záložce O2 Radosti.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze